Arkadaşlar kararımı verdim ve atiker safe fast modeli kit taktırdım iki gündür kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yok çekiş gayet güzel hatta benzinden daha da iyi diyebilirim belkide psikolojik bişeyhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifustanın söylediğine göre 32 lt lik bir tank bagajın sağ tarafına monte edildi. fazla yer kaplamıyor,hafiften enjektör sesi , hareket halinde iken duymuyorsun bile ,depoyu da totalden litresi 1,93 tl olmak üzere 57 küsür liraya fulledim 30 lt aldı. (35 litrelik benzin deposunulitresi 3,70 tl den ortalama 130 liraya fullüyordum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif)kilometreyi sıfırladım yakıt ölçümünü yaptıktan sonra değerleri sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.
teşekkür ederim arkadaşlar umarım problem çıkarmazda sizlerinde kafanızı fazlaca şişirmem. gerçi olası sorunlara ait çözümleride peşin peşin okudum sorun çıkması halinde yapmam gerekenleride hemen hemen biliyorum ve öğrenmeye de devam edeceğim.
iyi günlerde kullanın ve atiker ile ilgili sıkıntılaı ve memnuniyetsizliği dile getirirseniz iyi olur en azından atiker düşünenlere yol olursunuz saygılar
teşekkür ederim arkadaşlar. lpg'de yaşayacağım olumlu veya olumsuz konuları sizlerle vakit buldukça paşlaşmaya çalışacağım.ben bu forum sayesinde kendi aracım ve diğer marka araçlarla ilgili çok şey öğrendim.
benzinle beraber şehir içi 200 lira yakarsın km de.. şdışını bilmem hızına göre değişir.. bende yeni taktırdım..
hayırlı olsun. benim aracım da 1.4 otomatik. atiker fast sistem mevcut. acaba şehir içi yakıt değerlerinizi öğreneblirmiyim. benim aracım şehir içinde 0,30 krştan aşağıya düşmüyor. 20 tl gazla en fazla 68 km gezebiliyorum. acaba szin aracınızın da yakıt değerleri bu şekilde mi? cevabınızı bekliyorum.
kardeş hayırlı olsun km de ş.içi 18-19 kuruş felan yakar..bende taktırdım çok memnunum.kafanı takma gazla gitsin...yaşasın atiker.. made in Konya made in turkey..
teşekkür ederim.şu zamlarda olmasaydı iyi olacaktı.çok memnunum lpg den. uzun yol hesabı yaptım 100km de 6,84 lt gibi bir değer elde ettim şehir içide 9lt yaksın razıyım. herkese tavsiye ederim.
Hayırlı olsun:Güle güle kullan.Ankarada hangi firmaya montajı yaptırdın?Bende düşünüyorum.Ayrıca kaça maloldu?