Aracım 2014 Model i20 . Fakat Servisin Bana Dediğine göre Amerikan park, xenon, Korna Gibi Şeyleri Taktıramıyorum yoksa elektrik aksamı Garanti Dışında Kalıyormuş. Böyle Benım Gibi Olan varmı ? veya Sıfır Alıpta aracını Sorun Yaşamayan,Servis Zorluğu çekmeyen Varmı ? Varsa Hangi Servise Sorupta Yaptırdı. Herkese İyi Gnler. Bu Konuyu Buraya Açtım Çunku Dış Modifiye Uygulayacagım Ama Tek Engel Garantı Burda Çözüm Bulabılecegımı DUsundum
bırakın xenon angel amerıkan parkı vb ses sıstemı bıle taktırdıgınız taktırde herhangıbı bıyerde garantınız ıptal olur buyuzden ıyı dusunun bu konuda fırmalar cok katı
Hemsehrim tanisma bolumunden kendini tanit ve ben sana yukselisle yardim etmeye caliscam bende de var saydiklarinin hepsi HTC One cihazımdan gönderildi
Konu başlığı düzeltilmiştir, içerik ile alakalı olmayan başlıklı konular silinir. bu seferlik düzeltiyorum.
servis disinda takilan aksesuarlar garantiyi bozar. oyle ki park sensoru bile takacaksaniz bunu serviste yapmaniz gerekiyor. boylece 100 tl lik urune 300 tl aliyorlar. konuda bahsedilen urunlerin zaten servislerde oldugunu bile zannetmem. bu sebeple ya vaz gecin y ada garantiyi bozacaksaniz
body kit veya aracın yüzeyine çektirdiğiniz folyo tarzi şeyler bozmuyor diye biliyorum öyleyse ben teker içi disk leri arka kapakları boyattım body kit ve spoiler taktırdım folyoda var aracın üstünde bozduk mu ki garantiyi
Bn 2011 yılında aldım 2012 yılında aracım elektrik motor (lpg).ve suspansiyondan garanti dısı kaldım nedense tarsus derya ve istanbul erk servis çok yardımcı oldu. Çok kötü birşey yaşamadım ama yaşarsamda yardımcı olacaklarını söylediler GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi