Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

SONAX ugulaması ve referans

'Sohbet' forumunda zafer10el tarafından 22 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. zafer10el

zafer10el Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bugün aracıma Sonax yetkili uygulama merkezi Bakırtaş'ta Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma uygulaması yaptırdım.

Uygulama merkezindeki hizmet ve kalite beni oldukça memnun etti. Fiyatlara gelince ben Bilyoner.com kampanyasından faydalanarak bu bakımı yaptırdım.

Eğer yaptırmak isteyen olursa aynı kampanyadan faydalanmalarını sağlayabilirim. Konu ile ilgili firma sahibi Veysel Bakırtaş ile görüştük. Her konuda yardımcı olabileceğini belirtti.

2. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    güle güle kullanın..

3. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin. Arac ici hijyenik temizlik dusunuyorum, bu fasildan yaptirilabilir mi ve fiyati ne olur acaba?

4. Misafir

Misafir Guest

Paylaşım için teşekkürler...arkadaşlar ben Zafer bey'le bire bir tanıştım, kendisi sizler gibi çok düzgün ve değerli bir dostumuz, formumuzusık sık ziyaret edemeyişinin ve buluşmalara katılamayışının sebebine bizzat şahit oldum, izinli oluğu halde hemen hemen tel.i hiç susmadı, oraya buraya talimatlar verip durdu, mesai saatlerinde ne durumda olur bilemiyorum...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. Misafir

Misafir Guest

Herkez görebilsin diye konuyu "Sohbet" bölümüne taşıdım...

6. zafer10el

zafer10el Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Teşekkürler. Sonax listesinde detaylı iç temizlik ve sterilizasyon uygulamasının fiyatı 260tl+kdv görünüyor. 0212 572 84 54 no'lu telefondan Veysel Bakırtaş'ı arayıp benim referansımla aradığınızı belirtirseniz eminim yardımcı olacaktır.

7. zafer10el

zafer10el Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada kısa bir bilgi vermek gerekirse Bilyoner.com kampanyası sadece Boya Temizleme, Koruma ve Parlatma uygulamasını içeriyor.

Normal şartlarda 240+kdv olan fiyat 149+kdv olarak indirgenmiş.

Bilyoner.com üyeleri bu uygulamadan kendilerine verilen bir kupon ile faydalanıyorlar ve istedikleri kadar faydalandırabiliyorlar. Ben de talep edenlere yardımcı olabilmek adına elimden geleni yaparım.

8. Misafir

Misafir Guest

kendim cilamı attım bugün cillop oldu gene parladı :) rahatsızın teki arabayı çekmişim kenara oturuyorum şükür ki aynası plastikti birşey olmadı duran arabanın aynasına çöarptıu gidiyor kornnaya bastım durmadı peşinden gittim de durdu.her temizlemeden sonra birşey çıkıyor mutlaka.şükür çizik dahi yok

Bu Sayfayı Paylaş