Boya değişen durumu önemli değil ama kasası, iç trimleri düzgün bakımları zamanında yapılmış 2000 model altı sonato ya da elentra arıyorum, bilen ya da arabasını satmak isteyen olursa görüşelim.
94-2000 sonata lar için alınabilecek örnek ilan var mıdır? Kendim araştırırken nelerine dikkat etmem gerekir? 1996 model bir sonata nın ederi nedir? Araştırmalarımı hızlandırıp hevesim yüzünden acele ediyorum farkındayım ama yardımlarınız bana doğru arabayı bulmamda yol gösterecektir.
Bende 94 Sonata var ama arada Sonata ilanlarına bakarım geçen hafta beğendiğim bir makina var kasa diri duruyor ama yürüyeni motoru Nasıl bilemem bir bakın isterseniz Memurdan Acil Yeni Muayene İlan No: 346018950 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-memurdan-acil-yeni-muayene-346018950/detay
Anladım sanırım yanlış yazdı. Sonata ları tanımayan ve kararsız olan birisi neden sonata alınır diye sorsa ne cevap verirsiniz? 350050842 bu ilandaki arabaya bakmaya gidicem yarın, travers değişmesi gerekiyormuş, bir şu ilanlar var fikrini söyleyebilir misin? 286696081 - 348810902 - 244297158
Neden sonata alınır değil. Neden sonata alınmaz demeli bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elantram da oldu sonatamda her ikiside parasına göre en üst donanımı veren araçlar. Xd2 aldıgımda 21.000 di fiyatı abs dijital klima 4 cam otomatik 4 hava yastıgı vs vs dolu bir araçtı. O fiyata 1998 corolla satanlar vardı 50.000 e sonata aldım ve bu paraya 2.0 crdi tam otomatik ve koltuk ısıtmasına kadar dolu 2011 model araba yok. Ben araba alırken hemen satılaın diye bakanlardan değilim. O yüzden fiyat performans oranı yüksek araçlar bana hep cazip geliyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafalar karışıyor Şimdi bende düşük model, çok km, büyük motor, fazla yakıt vergi vs kaygısı yok. Zaten tek eksi yönü yaşının büyük olması, bu paralara boş gürültülü araba alacağıma donanımlı, konforlu sessiz araba alır binerim. Sizden yardım istediğim nokta da arabanın yanına gidince nesine bakıp nelerini sorup incelemeliyim. Bir de alınası bir sonatanın ederi nedir? Mondeo olsa vidasına kadar anlatırım
Ben de sizinle aynı fikirdeyim, burun kıvırıp eleştirip kaçanlar 1 defa arabama binmeleriyle hak veriyorlar hemen. Üstelik zor alınıp satılması da geçerli değil, bakımlı ve albenili araba bulmak önemli. Hep eski model az tutulan arabalar kullandım ama satarken 3. güne sarktığını hiç görmedim.