http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CHRO...amp;fits=Model:Sonata&hash=item3a67ce3d57 burda eleman satıyor sanırım tanesi 12 dolar..
Alacak olanlar öncelikle bu parçanın takılı olduğu araçların fotoğraflarına baksın derim. Çok fazla parlak geldi bu parça bana.
benim önceki aracım vw di onun kollarıda parlak kromdu arkadaşda vectra var onunkilerde parlak krom fabrika çıkışı zaten krom başka nasıl olurki.
Renaultlarda krom değil nikelaj. Daha mat duruyor, çok daha hoş bence. Sizin kasa Sonatalarda kapı kolları gri yanlış hatırlamıyorsam. Hiç olmadı ondan getirteceğim.
sizinkiler ne renk ki bence kromaj çok yakışır diye düşünüyorum birde vites çerçevesi krom yapılsa şahane olur gibime geliyor
Bendekiler araç içiyle aynı, kahverengi. Vites çerçevesi sizin araçlarda oldukça farklı benim araca göre.
zaten hyundai bizim araçlarda bir krom havası vermeye çalışmış yada nikelaj o yüzden grimtırak bir renk.. ben ilk bindiğimde krom sanmışdım sonra dikkatli bakınca boya olduğunu anladım.. krom yada nikel aracın içini çok kalitelileştiriyor dışında pek sevmiyorum ancak belki bir kapı kolu..
Nikelaj yapan yer bulursam kapı kollarını yaptıracağım kesinlikle. Sonradan yapılan kromların pek sağlıklı olmadığını, zamanla soyulduğunu öğrendim.
bizimkiler nikel sizinkiler değilmi boyamı... ebayda hazır bir sürü çeşit satılıyor gidip hazırını alın bence hiç uğraşmayın..
Vites çerçevesinde zaten nikelaj atılacak bi yer yok bende, kromluk yer de yok tasarımdan kaynaklı olarak. Ama kapı kolları sizin araçlarda gri bende aracın içiyle aynı renk.
evet ben almandan indiğim için ve son üç aracım mercedes opel vw sıralamasında olduğu için sonataya bindiğimde alman vari bulmuşdum aracı ama sizin kasalarda aracı gene bir japona döndürmüşler iç hatlarını gerçi aracın %80 i aynı işde bir ön göğüs farklı..
Aynen, araçlar çok benzer. Dışı zaten neredeyse aynı. Sizin aracın da bi fotoğrafını görsek artık pek hoş olur
bir fotoğraf özürlüyüm ikincisi arabayla bütün işlerimi bitirmeden koymak istemiyorum.. ama iç aydınlatmayı çekip koyucam harika oldu