Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sonatama stepne arıyorum.

'Sonata Forum - Club' forumunda fenil tarafından 10 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlare sonatama (2005 2.0) stepne almak için yarın yıldız sanayiye gideceğim.acaba bizim sonataların bijon aralığı nedir.

birde mesela jaguar kasa olmayan diğer 15" sonataların stepnesi olur mu acaba.

çıkmacılardan hangi fiyat aralığında alsam iyi olur.50-80 aralığında fiyat uygunmudur.

birde yalan dünya süper dizi olmuş yaw.

2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yeni nesil ince hafif stepnelerden alın bari madem alıcaksınız hem aracınızda fazla yerde kaplamaz yeni nesil araçlarda artık kalın büyük stepne kullanmıyorlar hepsinde ince stepne var..

3. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    koca yıldız sanayiyi komple gezdim.ilk gördüğüm büyük bir hyundai çıkmacısında vardı fakat fiyat olarak 200 tl dedi bende oradan kaçtım.
    sonra sanayide hiçbir çıkmacıda sonatama uygun jant bulamadım.

acaba diyorum bütün sonatalar aynı bijon aralığını mı kullanıyor.
    yada daha kolay bulabileceğim bir markanın uyan bijon aralıklı modeli varmıdır.

yada ben en iyisi ince stepnen alayım diyorum fakat onlarında fiyatı 200 tl gibi çok fazla.

4. vedatkanka

vedatkanka Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Düzenleyen : vedatkanka

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bence ince alın arabaya ağırlıkda yapmaz kalın gibi.. bende düşünüyorum ilerde bütün işlerim bitsin orjinal stepneyi depoya koyup yerine ince alıcam benim derdim yalnız hafiflikden ötürü..

6. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sonata 5*114 bijon aralığına sahip.aynı bijon aralığında hyundai i30 ,yeni elentra, yeni cerato ,ceed, yeni corolla reno < Fransız markalarını boykot ediyoruz > fluence yeni civic ve accord var.fakat honda grubunun jant göbek boşluğu daha küçüktür ortadan tam oturmayabilir.sahibinden.com da vasıta bölümünden jant lastik araması yapabilirsiniz.

7. fenil

fenil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendeki sonata 5 bijon değil 4 bijon.sahibinden de bir tane pert sonata buldum jantlar sağlam ama ilan vereli baya olmuş sanırım parça parça gitmiştir.

orjinal jant bulana kadar aramaya devam.

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

Bu Sayfayı Paylaş