Dün akşam evşn yakınındaki dik rampadan çıkmam gerekti yalnız bayağı dik bir rampa, özellikle uç noktası. Baştan hiçbir sıkıntı görmeden rampa başından çıktım ortada biraz baydı normaldir dedim en uca gelince önümdeki aracın durması nedeniyle bende durmak zorunda kaldım. Fakat tekrar hareket etmek isterken gazı vermeme rağmen araç yerinden kıpırdamadı. Mecburen yokuşun ortasında tam geri döndüm ve rampadan indim.canım sıkıldı ve diğer başka bir tatlı rampaya vurdum sonatamı gayet güzel çıktı. İlk rampadaki sıkıntı ne olabilir arkadaşlar. Saygılar Aracim 1994 model 2.0 otomatik sonata
Şanzıman balataları bitiyor olabilir mi? Belki şanzıman öncesinde kendisini korumaya almıştır siz fark etmemişsinizdir. Koruma vitesinde kalkmaya çalışınca haliyle sıkıntı olmuştur
şanzımanınınz aşırı dik bir rampada eğerki dur kalklarınız olduysa balatalarında da olabilir korumayada almiş olabilir.
Benim evimin orada da biraz dik bir rampa var. Ozellikle soguk havalar da motor tam isinmadan rampaya vurunca cok cok zor cikiyor rampayi. Bunu her aracim yapar ayrica motorum ile cikmaya calisirsam motor hic cikmiyor geri donuyorum. Birde motor sicak iken bir deneseniz LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi