ben hep amerika ebayda geziniyordum tesadüf ingiltere ebaya girdim orda avrupa sonatalar 2.0crdi dahil pek çok 94-96 model sonatalara kadar yedek parça sıfır satılıyor parça arayanlara duyurulur.. rot kolları filtreler v.b arayıpda bulamadığını parçalar varsa eski yeni sonatacılar bakın derim.. aksesuar bakımından bir amerika ebay kadar fazla aksesuar olmasada yedek parça konusunda epey ibr şeyler var..
o kadar değil aslında çünkü parçalar servisdeki parçalardan çok daha kaliteli brembo elegance v.b türevi parçalar servislerde bu parçaları takmazlar sanmıyorum ... mesela sizin arabanın brembo fren dikleri 4 tanesi ön arka 120 sterlin civarı 200 dolar gibi bir şey ediyor ama brembo dünyanın en kaliteli markası bu konularda.. birde sizin araç için türkiye bremboya tel açıp fiyat almak gerek 4 tane ön arka disk ne kadar diye eğer ucuz yada aynı fiyatsa tabiki değmez ama sanmıyorum .. işin güzel yanı 89 model sonata nın bile bazı yedek parçaları var 92-94 modellerin var yani türkiyede bulamayan pahalıda olsa ordan alabilir. neticede parça bulamıyorlarsa pahalıda olsa denize düşen yılana sarılır misali.. mesela sizin aracın çokcana parçaları var k&n özel yakıt filtreleri falan.. Düzenleyen : panzer