arkadaşlar Kazasız Belasız sürüşler cümleten kış şartları soğuk havalar . ve yoğun trafik kim nekadar yakıt harcıyor, paylaşırsak faydalı olur diye düşünüyorum ortalama hız , lt , benzin lpg gibi durumlarıda ekleyelim son 2 haftadır soğuk havalar düzenli ölçümüm ortalama hız 14-17 km arası 100 km de 17-20 lt benzin benzin 4.28 harcama 70-85 kuruş kısa mesafe ve hep sokak araları kullandığım için hız düşük ve çok trafikte oluyorum yinede fazla yakıyor bence sizde durumlar nasıl
2.4 gls h matic Ankara Rize arası 940 km.. Ankara da 1 98 den adım simit tank var Lpg otomatik kesene kadar doldurdum 39 litre 380 km yaptı Samsun termeden 2 04 den aldım 405 km yaptı Rize merkezden aldığımda daha son ışık yanıyordu 2 24 den aldım tabii 90 100 sabit hız ile...
2006 Sonata 2.4 H matic, İstanbul şehir içi devamlı : 50 km gidiş geliş, sabah 25 dk, akşam saatlerinde 1.1,5 saat LPG yakıt 11 lt. Bence en mükemmel sonuçlardan biri.
Estağfurullah, Sonata yı özellikle forumdan takip ederek,@mursel_balci @MSC den almaya karar verdim. Yenibosna Merkez Camii ile E-5 üzerinden Ulus Liv Hospital arasıdır. İstanbul u bilenler ne demek istediğimi anlamıştır. Kazasız belasız hayırlı Günler.
Benim sonata bu ara coştu 14 litre (depo dolumu ) gibi bir rakam gördüm ki ben ortalama 9-9.5 ile geziyordum ve daha sert kullanıyordum. Muhtemel turbo değişim sonrası intercoller emme manifoltu yağlandı. DPF den de şüpelenir oldum ama daha bir müdahale yapılmadı. Sent from my iPhone using Tapatalk