Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sonata ya motor yaptırıcam

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda 4g63_2.0_sonata tarafından 20 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. 4g63_2.0_sonata

4g63_2.0_sonata Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    aracımın yatak sardıgını yazmıştım arkadaşlar kocaeli de bu araçlardan anlayacak usta varsa tel ini veya adresini verebilirmisiniz. zaten araca segman ve contaları yatakları degişmişti. büyük bir ihtimal krank da çatlak yoksa işçilik yatak takımı ile kurtulucam inşallah

2. Misafir

Misafir Guest

Olmazsa koy bu tarafa gelen bi kamyonun arkasına, burda hallettirelim...

3. 4g63_2.0_sonata

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    coşkun bey biraz daha duyarlı çözüm üretici cevaplar verebilirseniz çok sevinirim. ben kocaeli deyim bu aracı burda yaptırmam lazım.bu arada kocaeli izmit sanayisine yolunuz düşerse oto çetin bedri usta dan uzak durun fan club üyeleri kardeşlerime abilerime duyurulur.beni yönlendirecek arkdaşlardan yardım bekliyorum.

4. FuatGenc

FuatGenc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun abi harbidende meseleden annadığım bedri ustadan pek çekmiş bide sen üstüne gidiyossun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. Misafir

Misafir Guest

Ne demek şimdi bu...ben size çözüm sunuyorum siz bana sitem ediyorsunuz, ne dedim'ki ben size, bunda garipsenecek ne var'ki, eğer orda güvendiğiniz kimse yoksa ordan dönüş yapan kamyonlardan birinin arkasına koyun otomobili getirin buraya burda yaptıralım dedim, bunun neresini dalga geçmek gibi algıladınız anlamadım doğrusu, aynı şeyi ben yaptım ve yapan bir sürü insan var, otomobilim Bursa'da motoru yedi, söktürdüm orda motoru, koydum granadanın bagajına, getirdim İstanbul'a burda motor yapıldı, tekrar götürdüm Bursa'ya montajı yapıldı bitti, buna benzer bir şeyi size teklif ettim bende, he derseniz'ki ben o kadarını düşünemedim, ben sizin yerinize düşündüm işte...neden dönüş yapan bi kamyonun arkasına koyun dedim, mal boşaltıp geri dönen kamyonlar, bu tür yük ararlar mazot parasını bedavaya getirmek için, normal kamyon atıyorum 250 tl'ye gelirse dönüş yapan kamyon 100tl'ye gelir...Neyse, siz kendi bildiğiniz şekilde halledersiniz....

6. Misafir

Misafir Guest

Fuat kardeşim, gereksiz yorum yapmışsın, üstteki mesajım da yazdım, bence bir daha düşün bakalım, üstüne'mi gitmişim yoksa yardım'cı olmaya'mı çalışmışım...

7. 4g63_2.0_sonata

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    coşkun bey kusura bakmayın .ben sizi yanlış anladım. otmobil konuşunda biraz hassasım hele bu olay başıma geldikten sonra.şimdi gölcük degirmendere den geliyorum toyota servisinden usta ile konuştum 500 tl işçlik istiyor. orjinal parçalarıda konya dan temin edicem pazartesi başlıcak bakalım hayırlısı .https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. Misafir

Misafir Guest

Rica ederim, canınız sıkkındır muhakkak, bu durumda bunu düşünememiş olabilirsiniz tabi'ki, geçmiş olsun tekrardan, umarım istediğiniz gibi olur..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,442
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Atın kamyonetin sırtına getirin ümraniye'ye, güven sanayi sitesinde bol miktarda çıkma parçasıda var (zibil gibi diyebilirim), daha hesaplı komple motor yaptırırsınız.

10. ardahanak

ardahanak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi günler bende arabama motor yaptırmak istiyorum elantra 1.8 1997 düz vites yağ yakıyor 500 km.de 500 gr. komperasyon testi yaptırdım 13.5-14 geliyor.kaç günde ve kaça yaptırabilirim.istanbul avrupa yakasında yardımcı olabilirmisiniz.

11. ardahanak

ardahanak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya da bu şekilde kullanmamın ne zararı olur.yağ maliyetinden başka.

12. ardahanak

ardahanak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    buradaki ustalar birşey olmaz bin yağını eksik etme diyorlar.

13. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,442
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş