Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sonata woofer ölçüsü

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda panzer tarafından 30 Nisan 2012 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    merhaba arkadaşlar bizim araçların arkasındaki sırttaki orjinal woofer yerinin tam kaç cm olduğunu bilen varmı yada tam olarak kaç cm lik woofer uyar bilen varmı..

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Akşama Tam Net Ölçüsünü , Özelliklerini Veririm.

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sağol ben bakdımda kapalı orası tam kesiteremedim 16 cm kesin ama 20de olur gibime geldi ama 25 olsa şahane olucak ama çok çok zor..

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şimdi Baktım Kesin Ölçüyü Vermemiş Ama Boyutlandırma Olarak Ön ARka Hoparlörler İle Aynı Boyutlandırmış.

Bari Sistemin Özelliklerini Vereyim

<table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"><t><tr><td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" colspan="2" align="center" valign="middle" width="30%">Rated
    output
    </td>
    <td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" colspan="2" align="center" valign="middle" width="20%">Max 43W x
    4
    </td></tr></t></table>
    <table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"><t><tr><td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" colspan="2" align="center" valign="middle" width="30%">Speaker
    impedance
    </td>
    <td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" colspan="2" align="center" valign="middle" width="20%">4Ω x
    4
    </td></tr></t></table>

<table border="1" cellpadding="3" cellspacing="0"><t><tr><td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" colspan="2" align="center" valign="middle" width="30%">The
    others
    </td>
    <td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" colspan="2" align="center" valign="middle" width="20%">-
    </td>
    <td style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" align="center" valign="middle" width="20%">External
    amp,
    woofer speaker
    </td></tr></t></table>

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamamdır sanırım düşündüğüm gibi 16 lık kesin olur zaten bende öyle gördümde 20cm olsa en azından wooferda 200-250 rms değerlerine çıkarız..

16 lıda kalırsak wooferda 150 rms i geçemiycez..

6. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yine Bakıyorum Bulursam Yazarım :)

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben markayı öğrendim infinity kullanmış hyundai şaşırdım doğrusu bu kadar kaliteli marka kullanıcağını düşünmezdim genelde oem kullanır fabrikalar ama ölçüyü öğrenemedim..

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Teypde Clarion , Hyundai Zaten Ses Sisteminde Lexicon , İnfinity Vs Kaliteli Markalar Kullanıyor ( Üst Sınıf Araçlarında )

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bakalım 16 lıksa orası 20cm olmassa bende jl audio kullanıcam oraya 150rms en yüksek değer onda amerika forumlarındada epey meth eden var :)

Bu Sayfayı Paylaş