senin araba beyazdı dimi aslında senin arabanın tavanına siyah parlak folyo kaplama çok yakışır. Düzenleyen : panzer
Benimde hoşuma şu ön ızgara diyor beyazda o kadar kendini göstermiyor ama siyahda çok yakışmış arabaya ben birde farların içinide aynen bu siyah araçdaki gibi boyatıcağım için güzel olur gibime geliyor..
Tavana folyo işini sevemedim ben bir türlü. Kapı kollarını da alacaktım ama maalesef aynı değil benim araçtaki kollarla. Ön ızgara falan kesinlikle düşünmüyorum. Eğer kazalı bi V6 bulursam difüzörlü arka tamponu alıp çift eksoz yapacağım.
o çok güzel olur..zaten bakmayın ben güşünsemde alamam adamlar çok fiyatlar çekmişler.. benim aracın dışında yapabiliceğim şu an için tek şey far boyama ve güzel araca yakışan bir jant bulursam ilerde onu takarım.. kapı kollarınıda anlayamadım zaten krom gibi durmuyor benim boyalı kapı kolları gibi duruyor.. Düzenleyen : panzer
durur nedenide bizimkiler krom gibi yapılmış yani inanın kapıyı açıp detaylı alıcı gözüyle bakmassanız boya olduğunu zor anlarsınız..
Beğenmedim ben bu parçaları. Hyundai kullanıyorum ben ne yapayım BMW böbreğini. Difüzör de çok kaba durmuş, V6 tampon bulmak en mantıklısı gibi.