2000 model v6 sonata nın oksijen sensörü arızalı gösteriyor bilgisayara takınca.2 tane varmış bu sensörden ama hangisi arızalı bilemediler 3 tane sensör arızası verdi belkide 2 side arızalı bilmiyoru.hemen servisi aradım tane fiyatı 440 tl...çıkma yada daha ucuza bulabilirmiyim. yardımlarınızı bekliyorum.zaten aracın yakıtından şüpheliydim 40 kurusu buluyor sehir içi.5.30 bmw 32 kurus yaktı
Arıza kodlarını yazabilirseniz hangi bank'ın arızalı olduğu belli olur. Yan sanayi 150 civarı olması lazım.
kodları almadım ya aa yine baktırırım.3 tane lambda yazısı ile baslayan hata verdi bakan kisi de oksijen sensörü dedi aa hangisi bilemedi kod için tekrar bakalım
sabah işten cıkınca tamirciye gittim sensör için lpg de yanar değiştirsen 1-2 ay sonra yine yanar dedi zaten forumda da okumustum lpg de değer sapmasını,tomasetto servisine gittim onlarda lpg nin beyinden sinyal aldıgını benzinle çalısmasından deger belirlediğini değiştirmem gerektiğini söylediler.birde arızanın katalitik konvertörden olma ihtimalide var.bilemedim bu işe el atmasak mı yoksa servise yüklüce bayılsak mı Düzenleyen : Ad3m
abi yarın izinliyim yetkili serviste de tanıdık var normal ustalarımızda var gelmek istersen beraber gideriz yaptırmanın yanında hicyoktan arızanın ne olduğu ortaya cıkar