Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata NF ve NFII kasa led stop

'Sonata Forum - Club' forumunda Nightfish tarafından 4 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aracımda ne gibi değişiklikler yapabilirim derken yurt dışında satılan led stopları gördüm. Acaba bu stoplardan uygulayan var mı ? Detaylı bir fotoğrafını bulamadım. Tabi bir de servise danışan oldu mu acaba bu tip bir parçayı ? Genelde sonradan takılan farlar ( sonradan takılan xenon ampuller de dahil) aracın elektrik sistemini garanti dışı bırakıyor.
    Bahsettiğim led stoplara bir örnek http://cgi.ebay.com/ebaymotors/04-09-HYUNDAI-SONATA-LED-TAIL-LIGHT-LAMP-NEW-ASSY-4PCS-/250627872307?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3a5a95d633#ht_19692wt_1165

2. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Yurtdışından almaya niyetiniz var ise(tr de olduğunu pek sanmıyorum)bu ürün gümrüğe takılır ve 1 takım stop parası da gümrük masrafınız olur.
    Zor olsa da çıkma bulup sonradan led döşettirmek daha düşük maliyetli olur sanırım.

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gümrük ücreti sorun değil asıl kafama takılan çoğu otomobil üreticisi far değişimini geçtim xenon far takıldığında bile aracın elektrik aksamını garanti dışı bırakıyor. Araçta bu parçalardan kaynaklı bi sorun çıkarsa, örneğin bi yangın falan çıkarsa sigorta da karşılamıyor. Onu bi soracağım en kısa zamanda. Hepsini geçtim de ön farlara bundan mutlaka alacağım http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LED-Head-Light-lamp-Turn-Signal-Kit-Do-Yourself-08-09-10-Hyundai-Sonata-/200607207006?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2eb51f0e5e#ht_12129wt_952

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    merhaba arkadaşım benim aracımda iç aydınlatma var resimlerini çekip en kısa sürede koyucam özel ayak aydınlatmada yaptırdım ön ve arkalara..

bu ledli arka stoplara gelince ben alıcam bizim başka konularımızdada bu stopların konusu geçmişdi ama şimdi alamam önce kısalara ve sislere xenon projem var ayrıca aracım 2006 olduğundan far sensörüm yok orjinal far sensörü bu ay ebaydan alıp taktırıcam yani incik boncuk ufak işleri var bunları tamamladıkdan sonra bizim araçlar için olan navigasyonlu divx dvd oynatan teyplerden alıcam yaza doğruda kısmetse bu stoplardan alıcam bu sene arabanın komple allah izin verirse bütün işlerini bitirmek istiyorum..
    iç kapı açma kolları ve vites çerçevesinide kromaja vermek istiyroum çok şık olur..

arka stoplarında hiç bir zararı olucağını sanmıyorum en fazla bir araya role capasitor koyar elektrikçi olur biter..

ön stoplara gelince yanlış anlamada bence çok çakma duruyor ben beğenmedim öndeki led olayını sonradan arabanın orjinalinden olmadığı çok belli.. buun yapmak için gidipde bu tip şeyleri almanıza gerek yok nerdesiniz bilmiyorum ama far tuning işiyle uğraşan insanlar var ve bundan çok daha kaliteli ve güzel işler çıkartıyorlar..

Düzenleyen : panzer

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yarın taktırıyorum ben led stop, yapım aşamalarını ve bitmiş halinin fotoğraflarını eklerim. Amerikan park yapıcam ön tarafa, dipsiz turuncu ampulle. Ön ledlerden ben de vazgeçtim.

Sonata'nın ABD'ye giden versiyonlarında kapı kolları kromajlı eğer gelebiliyorsa fabrikadan ondan sipariş edeceğim. Bugün yedek parça bölümüne sordum yarın haber verecekler durumu. Kromajın çok parlak kaçmasından da korkuyorum açıkçası, mat alüminyum yaptırabilirsem çok daha hoş olacak. O da olmadı boyatacağım kapı kollarını.

Benim aracın kapılar açılınca harita okuma lambası yanmıyor sadece ortadaki lamba yanıyor o yüzden içi oldukça karanlık. Koltukların altından led şeridiyle yapılan bi aydınlatma var. Fotoğraflarını bulunca ekleyeceğim. Eğer aklıma yatarsa belki öyle bişi yaptırabilirim.

Düzenleyen : Nightfish

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

sakın ben aydınlatmaları komple değiştirdim fotoları çekdim mi koyarım o öndeki haritalıklarıda devreye sokucakdım kapı açıldımıda ustam tavanı komple sökmemiz gerekir değmez dedi ki ki haklı bir iç aydınlatmam var akıllara zarar gece gündüz gibi oluyor araba fotoları çekdim mi görürsün..

kapı kollarına gelince ben ilerde şundan alıcam..

http://sharkracing.com/acecart/bin/...amp;itemID=leddoorhandle_2&cate=011100000

bunu iç tepe ışığına bağlatıcam süper olucak kapılar açıldımı yanıcak kapandımı sönücek..

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bunlardan bizim aksesuar bölümünde var. O kadar kötü görünüyor ki yakından, hani bunu taktıracağıma kapı kolu olmadan binerim. İlla dışarıdan bi aydınlatma yapılacaksa dikiz aynalarının altından yapılmalı. İç aydınlatmaya da bakıcam artık bi şekil.

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Farlar çakma Audi olmuş ben de beğenmedim. Ön farları orj. haliyle bırakmaya karar verdim.

10. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Ön farlara karartma, angel eyes ve led uygulaması güzel olur aslında.. arkaya led de uygulanabilirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ön farları ben boyatıcam içini önceki aracımında boyatmışdım çok güzel oluyor aracın havası ön bakışı değişiyor..

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Angel eye olayını sevemedim. Bundan önceki Tucson'um da vardı. Angel eye olacaksa o araç BMW olmalı bence. Beyaz araca da karartılmış far yaparsam hoş olmaz bence.

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Benim dış kapı kollarında krom kısımlar var zaten. İç kısma lazım ama bu linktekiler de çok parlak. Orta konsola da uyacak biraz daha mat görünümlü lazım bana.

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tesadüf bak onun içinde bir konu açdım benimde aklımda o var hatta vites çerçevesi varya onuda krom yaptırmak istiyorum mercedeslerdeki gibi çok harika olur gibime geliyor..

16. oskanush

oskanush Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    782
    Ad Soyad:
    Özkan ANDAÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Sonata 3.3 V6 (2006-2010) NF
    Arkadaşlar,
    Benim sonataya dün yine çarptılar. Sol arka dış stop kırıldı. Sağ arka dış stop da çatlak. Acaba led olsa daha iyi olur, güzel stop önerileriniz var mıdır? Ne taksam?

17. FATIH_54

FATIH_54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Fatih Bayram
    Makyajlı kasanın ön panjuru aksesuar olarak var mı?
    Fiyatı ne kadar?

Bu Sayfayı Paylaş