Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata NF katlanır ayna

'Sonata Forum - Club' forumunda MSC tarafından 21 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  2. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Acaba getirtecekler miymiş sordunuz mu ?

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben bu ilanı gördümde katlanabiliri elle katlanabilir tarzında anlamışdım
    elektrikli katlanır ayna ise şahane zaten tedarikçidir söyleyelim sipariş etsin getirtsin çokmu pahalı tutar gerçi şu andada alamam bu ay xenonlara sağlam masraf yapıcam..

bu gene nerden baksan sağ sol 500 tl ye patşar dimi altı üstü bir elektrikli katlanıcak ben hala mevcut aynalarımız üstünde modifikasyon yaparak katlanabilir hale getirebiliceğimize inanıyorum neticede bu alıcağımız aynanın şeklide herhalde mevcut aynalarımızla birebir aynı olucakdır..

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    3 çift alıcaz yaparız pazarlık, çok daha ucuza gelir bence.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    tamam 3 çifte göre bir fiyat alalım tabiki ama ben haftaya zaten elektrikçimdeyim bir cam olayını sorucam mümkünse yaptırıcam ikincisi xenonları yaptırıcam ona o sıra şu ayna açıp kapama olayınıda sorucam geçen olurda demişdi bir şeyler demişdi ben o sıra yaptırmıycağım için üstelememişdim bu sefer şu işler bitsin bir sorucam..

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aradım az önce de açmadılar. Acaba neye göre katlanıyor bu aynalar ? Ben de sonunda kromaj bi kapı kolu buldum. Shark dakiler sizin kasalara göreydi, adamla mailleştim tam kromajlı olarak ABD versiyonlarının aynısından adamın elinde varmış. Havalandırma ızgaralarında falan da krom olduğundan uyar diye düşündüm haftaya onu alacağım ben. Ama bu aynadan da alırım kesinlikle.

8. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    hadi sizede hayırlı olsun o zaman yaptırdıkdan sonra bir foto çekip koyunda bakalım bende çünkü aracın dışında kapı kolu dışında hiç bir yerinde kromu sevmiyorum bana göre araç tek renk olmalı beyazsa her yeri bembeyaz siyahsa her yeri simsiyah kromu aracın içinde beğeniyorum zaten bence en çokda orda yakışıyor ışıl ışıl benim xenon masrafım olmasa bende bu ay alabilirdim aynaları belki ama xenon masrafım var ..
    birde bu aynalar sanırım astarsız yani boyasız bunları boyatması montajıda bir 100 tl gider..

10. MSC

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ben konuştum bunların hepsini;

* Tekrar getirmeyecekler.
    * İlk sorduğumda 3 çift için tanede 10 lira indirim demişti.
    * Boyasız, gerçi boyatmak kolay 20 liraya ikisini boyatırdım.

Düzenleyen : Serdar

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yalnız elektrikli derken bence bir yanlış anlaşılma var aynanın içine yani aynasının içerden elektrikli olduğunu ima ediyor elektrikli katlanır olduğunu ima etmiyor benim fikrim ondan emin olmak lazım samimi söyliyim içimden kuvvetli bir ses elektrikli katlanır olmadığını söylüyor..

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Boyasının o kadar pahalı olacağını sanmıyorum da evet montaj biraz pahalı olabilir. Tabi adamlar getirtirse. Aslında gerek kalmayabilir boyaya. Bizim ayna kapaklarını bunlara takarsak sorun kalmayacaktır eminim ki. Ayrıca benim aynalar sinyalli, ki sinyalli hallerinden vazgeçmem :)

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Tekrar getirmeyeceklerse konuşmamızın bi anlamı yok o zaman :/ Öbür sitede adamın eline 200 lira geçiyor. Oldukça tok bir satıcı demek ki, sadece sol taraf var ve 200 liraya razıyken arayıp sorana 240 liraya düşerim diyor.

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    serdar bey merak etmeyin ben bu işin üstündeyim elektrikçimle konuşucam geçen konuşduğumda üstünde durmadım ama olur dediğini hatırlıyorum onla bu gittiğimde konuşıyım olmadı 3 çift yaptırıcaz diyicem hatta önden benimkini yaptırırım olursa şayet kamerayada çeker youtube ada koyarım içine sinende yaptırır beğenmeyende yaptırmaz nightfish kardeş ben senin adını bilmiyorum ikide bir nightfish deyip duruyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif sende beğenirsen aynaları kargolatırsın burda elektrikli yaptırır sana geri yollatırız sende artık orda montajını yaparsın tabi olursa şayet..

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar o gg deki ilana mesaj çekmişdim arkadaş dönmüş tam düşündüğüm gibi ayna katlanır değilmiş..

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    O zaman geçmek lazım o işi. Bu arada adım Erçin :) Katlanır ayna konusu olursa ben çıkmacılardan bişi falan lazım olunca temin edebilirim size buradan, her konuda yardımcı olurum seve seve.

17. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sağolun erçin kardeşim canım sıkkın ya bu ebaydan far sensörü geldi salak herif yanlış kolu yollamış zaten benim aracımda olan normal switchi yollamış auto değil yani şimdi beş koldan ebay paypal adama dispute claim şikayet ne varsa açdım.. iş parasında değilim canımı sıkan bu kadar bir insan aptal olabilirmi insan gönderdiği malı kontrol etmezmi...

18. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya hocam aslında orijinal parça getirtmenin çok ucuz bi yöntemi var ebaye gerek kalmadan, onu özel mesajla açıklarım ben size.

19. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    bizde öğrensek şu yöntemi olammı

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaş çıkmacıları diyor.. bazı çıkmacıların yurtdışı bağlantıları var istediiğin parçayı getirtiyor onu diyor..bu en çok amerikan araçlarında amerikancılarda yaygındır..

Düzenleyen : panzer

Bu Sayfayı Paylaş