Merhaba arkadaşlar; Sonatam için 49500-3K380 Parça numaralı Sağ Aks arıyorum. 1,5 yıl önce sol aksı almıştım ön düzen iyileştirmesinde değiştireyim diye. Şimdi ön düzendeki birçok parçayı yenileme amacıyla değiştiriyorum, hazır sökülmüşken sağ aksı da değiştireyim dedim ama yetkili servis yok diyor. parçafilosu ve parçaofisi sitelerine sordum onlar da yok diyor. İstanbul İmparator otomotiv'e sordum onda da yokmuş. Bu parçayı bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı arkadaşlar? Bilgisi olanlar kısa sürede cevap verirse çok sevinirim, birkaç güne işlemleri yapacağız çünkü. Sorabileceğimiz başka firmalar var mı?
merhaba, karakaşlar ve ümraniye ecrin otoya sorabilisiniz. revizyonda yapılabiliyor, araştırdınız mı?
Serdar hocam 3-4 yıl önce revizyon yaptırdım, son 1 senedir sola tam dönüşlerde sol akstan hafif tıkırtı gelmeye başladı, bende sol aksı orjinal olarak aldım 2024 şubatta. Sağda sorun yok diye almamıştım. Geçen hafta aklıma geldi değiştirmişken sağı da değiştireyim dedim ama hiçbiryerde yok. Bulursam aynı anda ikisinide değiştirmiş olmak istiyorum, bulamazsam solu değiştireceğiz artık, diğeri kalacak.