Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata Nf Için 49500-3k380 Sağ Aks Arıyorum...

'Sonata Forum - Club' forumunda adgny tarafından 30 Haziran 2025 11:13 tarihinde açılan konu

1. adgny

adgny Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    688
    Ad Soyad:
    Ahmet D.
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Merhaba arkadaşlar;

Sonatam için 49500-3K380 Parça numaralı Sağ Aks arıyorum.

1,5 yıl önce sol aksı almıştım ön düzen iyileştirmesinde değiştireyim diye. Şimdi ön düzendeki birçok parçayı yenileme amacıyla değiştiriyorum, hazır sökülmüşken sağ aksı da değiştireyim dedim ama yetkili servis yok diyor. parçafilosu ve parçaofisi sitelerine sordum onlar da yok diyor. İstanbul İmparator otomotiv'e sordum onda da yokmuş. Bu parçayı bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı arkadaşlar? Bilgisi olanlar kısa sürede cevap verirse çok sevinirim, birkaç güne işlemleri yapacağız çünkü. Sorabileceğimiz başka firmalar var mı?

Son düzenleme: 30 Haziran 2025 11:22
    MAERKEK bunu beğendi.
  2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,085
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    merhaba, karakaşlar ve ümraniye ecrin otoya sorabilisiniz. revizyonda yapılabiliyor, araştırdınız mı?

adgny ve MAERKEK bunu beğendi.
  3. adgny

adgny Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    688
    Ad Soyad:
    Ahmet D.
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Serdar hocam 3-4 yıl önce revizyon yaptırdım, son 1 senedir sola tam dönüşlerde sol akstan hafif tıkırtı gelmeye başladı, bende sol aksı orjinal olarak aldım 2024 şubatta. Sağda sorun yok diye almamıştım. Geçen hafta aklıma geldi değiştirmişken sağı da değiştireyim dedim ama hiçbiryerde yok. Bulursam aynı anda ikisinide değiştirmiş olmak istiyorum, bulamazsam solu değiştireceğiz artık, diğeri kalacak.

Bu Sayfayı Paylaş