Merhaba Arkadaşlar, Sonatalarda arka bağaj kapağı üzerinde bulunan lambalar normalde park konumunda yanmıyor sadece sislerde yanıyordu. Bende Amerikan park için aldığım modülü arka sisleri park lambalarına bağlamak için kullandım. ayrıca amerikan park yapmak için de ayrıca bir modül daha alacağım. Modül gayet hoşuma gitti hassas bir şekilde ışık şiddetini ayarlıyor. Aslında yapımı benim için gayet basit oldu tüm bağlantılar tek bir yerde ve kolay bir şekilde ulaştım. aracın sol stop lambasının olduğu yerdeki döşemeyi aralayınca üst bagaj kapağından gelen kabloların olduğu bir soket mevcut bu soketten tüm bağlantılar yapılabiliyor. Modül bağlantısından kısaca bahsetmek gerekirse. 12 volt, park , şase bağlantıları haricinde 4 adet kablo bulunuyor. bu dört adet kablo ise birisi sol taraf birisi sağ taraf için sol taraf lambaya gelen kabloyu kesip kablonun bir ucunu lamba tarafına bir ucunu tesisat tarafına bağlıyoruz diğer taraf için de aynı şekilde bağlantı yapıyoruz. Ben parkları açınca çalışacağı için ayrıca bir 12 volt vermedim 12 volt ve park lambasını aynı yere bağladım. bu bağlantı şeması Ben ne olur ne olmaz diye modülün üzerine kendimce bağlantıları yazdım tüm bağlantılara buradaki soketten ulaşabiliyorsunuz. burada görünen bağlantı Parkların artı ucu ben 12 volt ve park kısmını direk buraya bağladım. şase ise en sağdaki arka sıradaki siyah kablo bu ise sis farının kablosu bu ise arka sırada orta kısımda duran 2 adet kablo birisi sağ taraf birisi sol taraf bu kabloları kesip modülden gelen kabloları bağlıyoruz. çift taraflı bantla stop lambasının alt kısmındaki boşluğa sabitledim. Bu aracın standart hali Bu ise parkları açınca yeni hali Bu da sis farı açıkken ki hali
Hayırlı olsun abi eline sağlık. Acaba amerikan park yerine çift duylu ampul ile aynı iş yapılamaz mıydı.? Park/fren lambaları gibi. Az şiddette olan park, daha fazla yanan sise bağlansa aynı sey olur muydu.?
Bende ilk başta ayni şeyi düşündüm 4 adet çift duylu soket ve ampulleri aldım fakat bu aracın duylari standart bildiğimiz ici metal duylardan değil yani değiştirme imkanı yok. İlk basta mevcut duy üzerinde oynama yapıp çiftli ampul takmayı düşündüm fakat bu da ileride ampul patladığında değişimi zor olacaktı hem uğraştıracak hem de orjinalliği bozulacaktı. En kolay bu şekilde çözüm buldum. Bu modülün bir artisi da ışık şiddeti ayarlanabiliyor ve istenirse kapatilabiliyor yani muayenelerde sıkıntı çıkmıyor. Mazda da eski sistem vardı. çift duylu ampul kullanarak halletmiştim. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi H
İşte aradığım konular başladı. Çok güzel olmuş abi eline sağlık. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynisini hem starexe hem caravelleye yaptim ama ben çift duylu ampulle yaptim guzel olmus abi yakışmış eline saglik LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar. bu çalışmayı yaptım gayette güzel bir şekilde çalışıyor ama garip bir sorun var bir türlü çözemedim. Bu modül çalıştığı sırada geri vitesi takınca arkada bişey olmasa bile park sensörü kafasına göre ara ara uyarı veriyor. parkları kapatıyorum normale dönüyor parkları açınca geri vitesteyse yine aynı. modülü çıkarıyorum bir sorun yok. modülün elektrik hattını filan başka yerden alıp bir sürü deneme yaptım ama nafile. modül aynı şekilde takılıyken arka sis hariç başka bir lamba yaktırdığım zaman sorun yok. Bayağı bir deneme yaptım çözüme ulaşamadım. İnat ettim denemeye devam
Araya bir role koyarak geri vitesteyken modülün devre dışı kalmasını sağladım su anda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Ya bundan bende yaptırmak istedim fakat elektrikçi pek mümkün olmadığını söyledi.. Şu Amerikan park dediğiniz şeyi nerden edinebiliriz
Sanayide elektronikcilerde aksesuar satan yerlerde bulunur LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 gün önce nf2 denk geldi siyah baktım arkada 4 lamba yanıyor vede 3. Fren lambası. Aklıma sen geldin sonra freni bırakıp gitti tıpkı senin yaptıgın gibi 4 lamba yanarak devam etti. Sanırım bu modülden bir ara bende alıp taksam güzel olacak Sent from my iPhone using Tapatalk