Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata LPG tavsiye..

'LPG Sistemleri' forumunda mvpmvp tarafından 27 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. mvpmvp

mvpmvp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar,94 sonatama lpg taktırmayı düşünüyorum,hangi marka taktırmalıyım? 2.0 motor olduğu için dikkat etmem gereken farklı bişey var mı? Bu motorlar lpg ye uyumlu oluyo mu? (stop etme düzen tutmama falan sorunları çıkar mı ortaya?) Başka bi aracımız var rover 1.6 buna ALDESA marka sıralı sistem lpg takmıştık randıman vermedi,o sistemi söküp sonataya taktırsak randıman verir mi? cevaplarsanız sevinirim..herkese kazasız günler..

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    kitten daha da önemli olan montajdır. ben kendi aracıma atiker taktırdım gayet memnunum.

3. mvpmvp

mvpmvp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler,montaj derken en önemli safhası neresi,yani bağlantı hortumları mı,beynin montajımı,yani ustayı uyarmamız gerekn an hangisi,benim rover da stop etme problemini bitürlü çözememişlerdisürekli bu arabalar zaten düzen tutmuyo falan deniyodu,bu seferde aynı şeyi söyleyebilirler mi?

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    genel anlamda montajı yaptıracağınız yer iyi bir yer olmalı.

5. mvpmvp

mvpmvp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işte benim sıkıntımda bu,burada 3 yer montaj yapıyo bilinen,hepsi farklı markalarla anlaşma yapmış tekel gibi bişey yani..
    Bitanesinde usta kendisi hiç karışmıyo herşeyi elemanlar yapıyo,BRC pahalı,benim ustam kendisi ilgileniyo ayarları falan kendisi yapıyo ama geçen sefer başarısız oldu suçu arabaya attı,bide dediğim gibi eski kiti (2 aylık) söktürüp bu aracıma aktarmayı düşündüğüm için mecbur ona gidecem,birde daha önce yaptığı montajda bu enjeksiyona bağladığı(renkli olan ve küçük hortumlarla bağlanan parça) onlar birbirine yapışık değil onları ayırdı bu normal mi? böle daha iyi olur normalde bunu takar geçerler falan demişti..

6. vikars

vikars Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar, vikars marka otogaz sistemlerini tavsiye ederim.tamamen yerli malıdır.Fabrikamız Bursada bulunmaktadır. Sistemle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. 0224 3421212 tel no. bize ulaşın sizi en yakın bayimize yönlendirelim. Her türlü istek ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.ilginize şimdiden tşk.

Bu Sayfayı Paylaş