Sayın servis yetkillileri Benim 2009 model 80000.km otomatik fites dizel yakıtlı bir Sonatam var.Kurban bayramı boyunca beş altı kez hareket halinde iken sotop ediyor ve gaz yemiyor. Aracı çalıştırığımda çalışıyor ancak fren pedalına darbeler yaparak çalışmasını sağlayabiliyorum. Ayağımla frene yaptığım darbeler sona ererse araç yeniden stop ediyor. Yeniden çalıştırabilmem bazen yarım saati bazen beş altı dakikayı bulabiliyor. Bu şikayetlerimi servise bildirdim ve bu arada 80000 bin bakımını yaptırdım. Servis bir şey bulamadıklarını sebebinide bilemediklerini söyledi.Ancak servisten sonra 700 km yol yaptım bir daha tekrarlamadı.Sebebi nedir ve ne yapmalıyım,Olmadık bir yerde stop eder diyede korkuyorum. Slm ve hürmetler.
Merhaba, forumun hyundai servisleri ile doğrudan bir bağlantısı yoktur. Yazacağınız sorunlar buradaki kullanıcı arkadaşlar tarafından bilgi ve tecrübelerine istinaden yanıtlanır. Aracınızda hiç kaçak mazot kullandınız mı?
Depo iç boyanız kalitesiz yakıt nedeni ile sökülmüş olabilir, depodaki pompanız arızalı olabilir. Tekrar sıkıntı yaşadığınızda depo kapağını açık bırakıp çalıştırmayı deneyin.