Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

SONATA ETAC PROBLEMİ

'Sonata Forum - Club' forumunda HYPRON tarafından 10 Ağustos 2012 tarihinde açılan konu

1. HYPRON

HYPRON Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar, Bu gün Üye oldum,
    Formu inceledim ..Bilginin ve deneyiminin hertürünün paylaşıldığı bir ortamda bulunmak beni çok mutlu etti,
    Uzun süredir Hyundai kullanıyorum..Accent ve Elentra kullandıktan sonra 2005 Yılında Sonata aldım.
    Çok memnunum.Ancak geçen yıl ETAC denilen cihaz yüzünden alarm ve uzaktan kumanda devre dışı
    (İmmobilizer Çalışıyor.)Gösterdiğim servislerden değiştirilmesi yönünde bilgilendirildim.Elk.Mühendisiyim.
    Alarm ve uzaktan kumanda devreleri için orijinal kumanda cihazını değiştirmek ,Orijinal olarak kullanmak
    birinci tercihim ,Bu konuda deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    Tşk.Ederim.

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Aramıza hoşgeldiniz. etacsı değiştirmek maliyetli olur sanırım. servisler kaç lira fiyat istiyorlar. birde değiştirdikten sonra anahtarları yeniden kodlamak filan gerekli. eğer çıkma olarak bulabilirseniz daha uygun fiyata halledebilirsiniz. ya da ne gibi bir sorun varmış acaba sordunuz mu? belki tamiri mümkündür. her halikarda sonradan taktırılan alarm daha makul olur. tabii tercih sizin öncelikle isterseniz etacsı uygun yollu bulmaya bakın. bulamazsanız ya da pahalı olursa sonradan merkezi kilit ve alarm modülü taktırabilirsiniz.

Bu Sayfayı Paylaş