2003 sonata ef 2.7 h-matic aracımı yeni aldım.. aracın bütün yürüyeni yenilendi fakat amortisörlerde sorun var..daha önce tamir olduğu söylendi..gazlı amortisörleri ne kadar tamir edebiliyorlar o da malum..sizden amortisör için tavsiye istiyorum...orjinal mi taktıralım yoksa sizin daha iyi bir tavsiyeniz olabilir mi? bir de bu aracın servis manuelleri elinizde var mı? ilgilenirseniz sevinirim.. Düzenleyen : Serdar
Merhaba, orjinal amortisör kullanmanız daha doğru olur. Özellikle fren sisteminin sağlıklı çalışması için çok önemli.
Hayırlı olsun amortisör konusunda yenisini alıp takın uzun vadede daha hesaplı ve konforlu olduğunu düşünüyorum size tavsiyem tamir işine girmeyin.
her türlü yan sanayi amortisöre garanti verilmiyor diye biliyorum, arabayı kullanacaksanız orjinal sıfır amortisör alın.
merhaba benim aracta 2000 model 2.5 motor bi çok parcası sizin aracla aynı.ben amortisörleri monroe marka aldım kutularda made in korea yazıyordu orjinal bir parcaydı.zaten monroe yi 1. sınıf yan sanayi diye getirtmişlerdi.tanesi 125 tl ye aldım ben.servis 225 tl diyo tanesine.