Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sonata Dvd player

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 20 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

Fikir verme açısından izleyebilirsiniz araçda nasıl duruyor diye..

2. arrepentimiento

arrepentimiento Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kullandığınız arabadaysa memnunmusunuz mesela ekran kalitesi vs

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yok alıcam

ben bunun konusunu yabancı hyundai forumunda açdım aslında ne çok beğenen var nede çok kötüleyen benimde alma nedenim göğse en ufak bir müdahele modifikasyon çerçeve türevi şeyler kullanmadan orjinal teybi çıkartıp yerine bunu takıyorsunuz.. yani profesyönel bir montaj bile istemiyor siz bile yaparsınız.. ve orjinal teyp ile aynı tasarıma sahip o yüzden sonradan takıldığı bile anlaşılmıyor.. zaten resimlerdede belli.

yoksa oraya başka belki daha kaliteli marka teyplerden takılabilinir pionner alpine kenwood v.b ama hiç orjinal durmuyor çok bakdım resimlere çok eğriti çirkin duruyor konsolda..

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Emre hocam bi deneyin bunu almadan önce. Adamı kanser ediyor dokunmatik ekranı. Servise gelen bi araçta denedim ben. Orijinal teybi hem ses kalitesi hem de kullanım kolaylığı açısından 10 kat iyidir.

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    almadan önce deneyemem kumar olucak artık birazda zaten kolonlarıda değiştiriyorum önlere component takım takıcam yuvalara focal arka kapılarada orjinal boyutlarda kaliteli coaxcial alpine kolon takıcam arkaya orjinal yuvasına subwoofer koyup anfide bağlatıcam sanırım biraz müzik kalitesi iyileşir..

diğer ürünlere bakdım yabancılarlada yazışdım hyundai forumunda beğenende var beğenmeyende başka markaları kullananda olmuş pionner falan ama ön göğüsde çok çirkin duruyor o tip double din teyp ler.. olmadı diyorum öyle bir teyp alıp burda özel çerçevemi yaptırsam ama gene hoş durmaz çünkü orjinal teybi öyle bir yapmışlarki yok böyle bir şekil yani

6. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Özel çerçevesi var ki zaten, paylaşmıştınız hatta. Bunda da benim öğrendiğim kadarıyla göğse tam oturmama o yüzden ses yapma gibi sıkıntıları da varmış. Siz bilirsiniz tabi de, gereksiz bence bu kadar risk almak.

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çerçevesi var onda sıkıntı yokda çerçeveli modelleride gördüm bir şeye benzemiyor onu demeye çalışdım yani orjinal durmuyor.. Güzel yanı bir iki jvc ve pioner kullanıcısı ile konuşdum direksiyondaki tuşları kullanabiliyorlarmış

8. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Daha koyu fotoğraflarda olan deri kaplatmış o yüzden rezalet görünüyor.

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet bunlarla konuşdum bunlarda bunu kullanıyor işde en azından orjinaline uygun tarzda tasarımda bir teyp bulsam gene olurda yok gibi..

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aslında şöyle bir teyp buldum bizim araçlar için çokda hoşuma gitti şekli tarzı ama satan yer bulamadım..

12. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sonata'ya daha fazla aksesuar almayı düşünmüyorum şu an için. Hatta yeni i30 geldiğinde dizel otomatik versiyonu aklıma yatarsa Sonata'yı değiştirebilirim.

13. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    anladım hayırlısı olsun :) bende şu anda için öyle planlar yok bu sene içinde adam edersem istediğim kıvama gelirse bir 2-3 sene binerim sonra satarım yoluma bakarım düşüncesi içindeyim zaten uğraşım inşallah bu sene içi olucak yaza kadar her tür eksiği biter chip yazılımınıda yaparım depomu fuller oyluma bakarım birazda arabanın keyfini yaparım.

tabi project car planlarımda var öyle bir şey olursa satmam belki bir z3 yada z4 alırsam o zaman tutarım bunu elimde dursun köşede..

Düzenleyen : panzer

14. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu zamana kadar hiç bi arabamız 1 yıldan uzun elimizde durmadı. Bi tek sıfır aldığımız Elantra 2 yıl durmuştu. Bir de yine sıfır alırsam i30 durabilir belki. Aynen, hayırlısı. Nasıl bi araç olacak falan gelince anlayacağız.

15. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    anladım olay tabi zevk meselesidir ben arabaya hiç bir zaman ticari gözle bakmadım hep keyif zevk sevmediğim aracıda tutmadım elimde hemen sattım alıpda haftasında satılğa çıkardığım ve sattığım araçlarda çok oldu..
    bu sonatayı sevdim sürüşü gidişi yolda duruşu iyi.. bir kaç parça eksiği var işde bu tip multimedya gibi bunlarda eklenirse araba zaten mercedes bmw kıvamında bir araç olur..

bende şu anda şahsi kullandığım a5 coupem de var.. satıyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a5-coupe-60000km-de-61806925/detay/

tamamen keyif için boyattım sıfırdan falan.. araba benim için tamamen keyif zvk işi öyle ticari ne kazanırım ne kaybederim gözüyle bakmadım hiç ama soğursamda en ufak bir şeyinden hemen satarım öylede ibr huyum vardır.. :)

mesela yazmamışımdır bunu forumda belkide yazmışımdır hatırlamıyorum alfa 159 jtd aldım araba çok güzeldi ama içinden çok ses geliyordu çatır çutur plastik aksamdan kapılardan falan 5 gün sonra aracı satılığa çıkardım iki hafta sonrada sattım :) soğursam tutmam elimde hiç..

ama bir evladiyelik araç yapma planım var ya bir z3 ya bir z4 yada mgf rover tarzı bir araba..

16. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    MG Rover alırsanız zaten evladiyelik oluyor o, sizin yapmaya çalışmanıza gerek yok :D 159 inanılmaz derecede severim ancak çok çıt kırıldım bi araç, TR yollarına pek uygun değil yoksa bugün saniyesinde alırım.
    Sonata çok güzel, duruşuna falan lafım yok da donanım olarak eksikleri var ve ben o donanımları doldurmaya uğraşmak ve boşuna para harcamak istemiyorum açıkçası. Ayrıca haberlerde takip etmişsinizdir Ankarada çok fazla kar yağıyor ve ESP sıkça devreye giriyor aracımda bu sıralar. ESP aracımdan soğuttu beni, çok sıkıntılı bi ESP sistemi var bu aracın.

17. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    doğrudur :) hayırlısı olsun.. benim hobimdir arabalarla uğraşmayı severim mesela a5 de multimedya yokdu onada koydum.. yeni daha ilana giremedim..

sonatanın eksikleri fazla yok bana sorarsan olanlarda benim için eğlence niteliğinde ufak ufak yapılıcak işler.. far sensörü yağmur multimedya xenon kısa ve sislere falan filan birde

valeö nün bir park sensörü sistemini gördüm bayıldım onuda düşünüyorum özelliği mesela sen arabadan evine girdin park sensörleri hala aktif mesela birisi arabana yanaşınca aracının dörtlüleri yanıyor çok yaklaşırsa dörtlüler korna falan çalıyor önden yada arkadan fark etmez park sensörü bir nevi koruyucu görevide görüyor :)

aklımda hiç yokdu öyle bir şey ama görünce çok hoşuma gitti tr de 350 tl diyorlarda ben yiğen gelicek o ben sana 100 euroya getiririm falan dedi..

birde yaza kalmadan bir chip atarsam konuşdum chip içinde 170 beygir yapıyorlar dyno garantili zaten istanbulda bu konuda en baba yer ecufast ankadara izmir antalyadada şubeleri var.. onlara yaptırıcam yeter sürerim keyfime bakarım :)

benim araçla işim bittiğinde zaten bmw mercedes ayarında hatta bmw nin mercedesin 3 kasası c kasasından çok çok daha iyi bir araç olucak ancak e kasa 5 kasa ile kıyaslanabilicek bir araç olucak.. :)

18. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    100 Euro da zaten 250 lira ediyor, 100 lira için değmez. Sonata'nın park sensörleri de sıkıntı evet, çok kaliteli değil sensörler. Ecufast'ı biliyorum Techturkey forumunun admini yapan kişi. Kaç lira istediler yazılım için ?

Bu Sayfayı Paylaş