SONATA 2.0 CRDİ MODELİNDE DİZEL PARTİKÜL FİLİTRESİ İPTAL EDİLEBİLİRMİ.BU KONUDA DAHA ÖNCE ÇALIŞMA YAPAN VAR MI ? PARTİKÜL FİLİTRESİ SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR ?TAVSİYESİ OLAN VAR MI? Düzenleyen : sercin67
Araca chip tuning yapılacağı zaman daha yüksek performans almak için iptal edelim demişlerdi, gereksiz bulmuştum ben de. Bi çözüm aramadım sonra açıkçası.
Egr ile ilgili detaylara bakarken bugün gördüm, bilgi için : Aciklama Dizel Partikül Filtresi (DPF) sistemi, Partikül Maddelerinin (PM) atmosfere geçmesini önler; bir filtre grubu, iki Egzoz Gazı Sıcaklık Sensörü (EGTS) ve bir Diferansiyel Basınç Sensöründen (DPS) oluşur. Bu filtre, katalitik konvertör grubuna entegre edilmiştir ve egzoz gazındaki PM'yi filtreleyen bal peteği biçiminde bir yapıya sahiptir. Egzoz gazı DPF'den geçerken, PM, DPF'de toplanır, diğerleri (CO2, NO, vs.) susturucu yoluyla dışarı atılır. DPFde biriken PM'ye "kurum" denir. (DPF Yenilemesi) içinde çok fazla kurum varsa, DPF'nin yenilenmesi gerekir.ECM DPS sinyalini, aracın kilometre durumunu veya simülasyon verilerini kullanarak kurumun miktarını hesaplar.ECM, DPF'nin yenilenmesinin gerektiğine karar verirse, aracın koşulları önceden belirlenenle (Yenileme Modu) uyuştuğunda, "Yenileme İşlemleri"ni gerçekleştirir. ECM, kurumu yakmak için, egzoz zamanı sırasında silindirlere ek yakıt enjekte eder (iki Son Enjeksiyon) ve egzoz gazı sıcaklığını kurumun yanma sıcaklığına (600°C) çıkarır. [Yenilenme Modu] Kilometre Durumu: 1.000km Motor Hızı: 1,000 ~ 4,000rpm Motor Yükü = Yaklaşık 0.7bar [8mg/st] Araç Hızı : 5 km/s Motor soğutma suyu sıcaklığı : 40°C