Bölüm Bir: Stereo Çıkarma Burada el değmemiş stereo var <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> Iş için My güvenilir araçları: tornavida, el feneri, ince bıçak, çift taraflı bant, şiş ve seloteyip. Bu araçları ile her şeyi yapabilirsiniz. <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> Başlamadan önce, size pil kesmek önemlidir. Yani kaput açılır ve bataryanın negatif terminali tel ayırın. Ben <strike>deneyimli</strike> bir <strike>elektrik mühendisi</strike> salak değilim ama bu hiç yanlışlıkla kısa bir yol açarak kendine zarar verme veya öldürme köşeleri ve risk kesmek gerektiği anlamına gelmez çünkü bu adım atlanır. <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> Tamam, bu yapılan ile, eldiven kutusunu açmak ve küçük gümüş plastik şerit tutun iki vidayı çıkarın açılır. Lütfen tornavida alanda uygun değil ise, torpido gözü her tarafında bu squarish siyah plastik parçaları unhooking tarafından glovebox aşağı düşmüş yapabilirsiniz. <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> Ilk vidalı. <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> Ve ikinci bir. <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: center;"> <div ="separator" style="clear: both; text-align: left;"> Şimdi bu bölümü biraz sinir bozucu olduğunu (en azından benim için). Hatta basıncı ile torpido sonunda başlayan, bu şerit çekerek başlamak gerekir. Bu dışarı pop gerekir sayısız küçük plastik klipleri tarafından pano aktarıyordu. <div ="
arkadaşlar yazılar biraz devrik olabilir google translate ile çeviri yaptırdım ondan ama her şey yeterince anlaşılır zaten.