Arkadaşlar acaba 97 model sonatanın triger seti ne kadar.(servis 900 tl. dedi.Pahalı değil mi?)Yanlız kayış değişse olurmu?
100 lira felandır. Pazartesi hatılatın ben yedek parçacıma sorayım. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
triger kayışı set halinde değişirse daha iyi olur.birlikte aşınırlar çünkü. hatta bazen triger kayışı değişimi yapılırken aracın teknolojik projesine göre su devri daim pompası ve ufak tefek contaları falan da değiştirlir. öyle zırt pırt açmamak için.(gerekiyorsa tabii ki)
97 Model Araç Zaten Servis Gereksiz Diyorum İyi Bir Ustada Komple Triger Ve Kayışları Değiştirmek En Mantıklısı Yalnız 900 tl Garip Bir Rakam Özel Bir ServisteEn Fazla 350 Tl Yi Aşmaz Diyorum
garantisi falan olsa servise yaptırın ancak garantisi olmayan arabaya çok kazık olan servislerde bakım yaptırmak pek mantıklı değil.
arkadaslar ben yenı uye oldum..ancak konu başalığı açamıyorum.. KAYITLI OLMALISINIZ DIYE UYARI CIKIYOR ..ben FORMA UYE OLDUM.. benım 1997 sonatam var. bazı problemlerım var. bana yardımcı olacak arkadaslar arıyorum ..BU YUZDEN KONU BASLIGI ACMAK ISTIYORUM. sımdıden ılgınız ıcın tyesekkur ederım.
aramıza hoşgeldiniz. "tanışma" başlığı altında kendini tanıtıp 10 mesaj hakkınızı doldurduktan sonra istediğiniz yerde başlık açabilirsiniz.
selam serdar bey aktif olduğunuzu gördüm önemli bir sorum var size danışmak istedim aracım lpg li ve genelde çok az benzin alıyorum bu da benzin pompasının kuru çalışıp yanmasına neden oluyor sonra şunu yaptırdım madem lpd ge benzine gereksinmem yok bir elektrik düğmesi ile benzin pompasına giden elektriği mabuel kesiyorum ancak bunun aracın beyninde kalıcı arızalara yol açacağı yönünde görüş belirttiler sizin fikriniz nedir? saygılarımla
selam serdar bey sonatamdan aldığımdan beri çok çektim ya ben şanssızım ya araç bakımsız p.tesi araba teklemeye başladı kompresörü ölçtüklerinde 2 silindirde 0 kompresör vardır ve conta yakmışım. öncesinde aracım sorunsuz çalışıyordu. iş bittiğinde ise eski bedford kamyonlar gibi çalışmaya başladı ölçüm cihazıyla yapılan kontrölde hava emiş ısı sensörü diye bir arıza verdi. konuyla ilgili fikrinizi almak istedim.
Merhaba, dediğiniz gibi çalışıyorsa üst kapağı takarken bir hata yapmış olabilirler. Sensörden dolayı bu şekilde çalışacağını sanmıyorum.