Merhaba arkadaşlar sonata 2.4 lerde Serdar abimizin eskiarabasında ve Mürsel abinin araçlarda yazılım var bildiğim kadarıyla su anki HP 166 ı yazılımla muhtemel 180-190 Lara falan çıkar muhtemelen nereden yaptırabilirsiniz nasıl yaptirabilirim hangisi kaliteli yazılım atar yardımcı olur musunuz ?yakıtta farkeder mi ? Zararı olur mu ?
merhaba, 190 a çıkmaz. 180hp max alınacak değer ancak bizimkisi daha düşük bantta bırakıldı, sebebi ise lpg ye göre avans optimizasyonu yapılması. bu da uzun yolda 6,5 litre gibi düşük tüketim elde etmemizi sağladı. beyin sökülerek özel bir bağlantı yapılıyor, bunu çözen hüseyin bey, bilen sadece ikimiziz ama ben artık yapmıyorum. hüseyin beyle görüşün yardımcı olacaktır. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/sonata-nf-2-4-lpg-icin-yeniden-haritalandirma.31922/
Benım aracı saolsun serdar bey ıle huseyın bey beraber yapmıslardı Ben beynı sokup yollamıstım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhaba, beyin teknolojik olarak kısıtlı olduğu için çok önermem, NF kasalarda tricore işlemcili beyin olduğu için ufak da olsa performans ve yakıt verimliliğinde fark ediyor.