Merhabalar. Arkadaşımın ilandaki aracını almaya niyetlendim ancak araç ile ilgili fazla bilgim yok. Araç yeni araçtan temiz ama araç nasıldır? Fiyat nasıl? https://www.sahibinden.com/ilan/vas...m-turkiye-nin-en-temizi-essiz-310719573/detay
Arac benim eski aracim. Arac iyidir ama satan adam hakkinda yorum yapmayacagim. Galericiden aliyormus gibi detayli baktirin araca. Ben bildigim dogrulari yazayim. Tr de daha temiz nf yoktur. Sigara icilmistir. Stepne 2 sefer yere degmistir. Benden 36.250 ye alindi. Bence su an ederi 38 hadi olsun olsun 39 dur. Tabii mekanik olarak bir hasar vs olabilir. Alindiktan 1 ay sonra falan geri viteste stop etme, sanziman arizasi vs sacmaliyordu alan sahis.
Öyle mi o zaman aracı en iyi siz tanırsınız Aracın servis ekspertiz alınmış hiç sorun yok. Hatta serviste aldığında bozuk olduğunu belirttiği kapı kilidi orijinali ile 400 TL gibi ücretle değişmiş.cam suyu seviye sensörü de faturalı değişmiş. 2780 TL de multimedia kamera led aydınlatma için harcamış. Faturalarını inceledim. Boya koruma koltuk deri koruma ve kuaför de yaptırdığını belirtiyor.
Araba hakkaten çok güzel o kadar özelliğe az bile derdim fiyat için ama serdar bey sahibini biliyorsa.. İyi inceleyin gerekirse belini gırın ölücülük yapın Bugün birisi w140 s320 long (mesut yılmazın eski makam araçlarından) için 40 istediydi ... Bu çok daha mantıklı yani
Bu hikayeyi hatırladım. Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşınız arabayı aldıktan sonra epey olur olmaz problemler çıkarmıştı. Garip istekleri vardı...
Tabii ki yok, araca mekanik olarak her bakim zamanindan once yapildi. Ama o vatandas gelip burada sanzimani bozuk vs diye yalan biseyler yazinca ucurdum kendisini. Neyse eski konulara girmeyecegim, saticinin durust olmadigini cok net soyleyebilirim. Durust adam olsaydi o araci ilk ilana ciktigi an gider geri alirdim. Forumda ki cogu arkadasta konuyu bilir.
Arabayı ben kendi gözümle gördükten sonra satıldı ve alan arkadaş sanki başka araçtan bahsediyordu Ama şimdi satarken dünyada tek diyesi gelmiş. Bu forum 10 numara araba diye ilan açıp sonrasında sattım kurtuldum diyenleride gördü Sent from my iPhone using Tapatalk
mevzuyu biliyoruz, araç degil de satıcı problemli idi, kim bilir belki şu anda bu konuyu da okuyordur. denildigi gibi araca baktırın fiyat da size makul geliyorsa bize hayırlı olsun demek düşer.