herkese merhaba 2010 2.0 140 ps kullanıyorum.Sesi değiştirmek için hava filtresi değişmeyi planlıyorum.Bilgisi olan ve tavsiye vereiblecek birisi var mı?
Foruma hosgeldiniz İlk mesajimizda kendimizi tanitiyoruz... Forum kurallarinda bi yeri atlamissiniz Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Güçle ilgili bir isteğim yoktu ancak seste vermiyorsa gerek yok demektir.Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim. Atladığım kuralı telafi edeceğim
bende arıyorum kutu içi yazım bulunsun.. epey k&n green ile temasa geçdim ellerinde özellikle 2.0 crdi için olmadığını ama diğer 2.0 benzinli 2.4 benzinli ve 3.3 modelleri için olduğunu yazdılar.. ölçüleri istediler yolladım aslında aynı ölçülerde ve yakın değerlerde filtreler varda riske girmek istemedim. galiba custom araca özel filtre yapanlar varmış onlardan arıyorum en sağlamı öyle olucak gibi..
açık hava filtresi iyi değilmiş dendi bana ama kutu içi filtre sağlıklı ve faydalı imiş zaten normal filtreden farkı yok stabil aynı sistem alt devirlerde biraz canlanma olur dediler.. gerçi bulamadımda araca uygun bir filtre.. olurda birisi bulur yazarsa bilhassa K&N iyi olur.