Bu sorunu nezamandır dinliyorum. asvaltsız bir yolda durup çok düşük hızda örneğin dönmeye çalışırken sol tarafa hareket ettiğimde sağdan loklok ses geliyor aşırı rahatsız etmiyor ama sadece dönerken yapıyor. Normal düz seyir halinde birşey yok. Bu neyin nesidir?
Buna benzer konular vardi forumda. Arama yapiniz. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aynı arızayı tecrübe ettim. ustanız karar verir tabi ancak kişisel görüşüm aks başını değiştirirseniz sorununuz çözülecektir.pahalı bir işlem değildir.
Araç yeni ve garanti devam ediyorsa garantiden halledersiniz daha iyi işte. Anlattığınız kadarıyla durumunuz aks başlarını işaret ediyor. Sert bir dönüş bir darbe vs yeni olsa da hasar vermiş olabilir aksama. Sıfır araç arıza yapmaz diye bi kaide de yok deği mi ? Bi baktırmanızda fayda var servise.
Akis kesindir diyebilirim. Aynı sıkıntı vardı ve birkaç hafta ertelemek zorunda kaldım en sonunda teker yerinden çıktı Vakit kaybetmeden gösterin derim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bu arada bir bozuk yollarda falan çok hafif duyulan lokurtu sesi var onudamı aks yapıyor acaba? ilginçtir o seste aynı tarafta geliyor.
Aynı sorunla bende karşılaştım dönüşlerde çok sert bir ses geliyordu benim olay bayağa ilerlemiş aks başlığı bulunduğu plakayı delmiş ve yay fırlamak üzereymiş yay değiştirildi aynı zamanda başlıklarda ve sorun giderildi. Kesinlikle vakit kaybeme yaptır çok maliyetlide değil.