Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sol önden gelen tıkırtı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda cougarturk tarafından 3 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. cougarturk

cougarturk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhaba,
    Foruma yeni katıldım. Biraz gezince gayet faydalı olduğunu gördüm. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
    Sorunuma gelince;
    99 Accent GT modeli bir Hyundai sahibiyim. Aracımdan gayet memnunum. Son zamanlarda araçta yeni bir ses hasıl oldu. Aracın dışından, sol ön tarafından ritmik bir tıkırtı geliyor. Hız arttıkça tempo artıyor, hız azaldıkça tempo azalıyor. Sorun ne olabilir? Önemli midir? Aracı muayeneye sokacağım birkaç gün sonra, problem olur mu dersiniz?
    Teşekkürler.

2. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aramıza hoşgeldiniz öncelikle... Muayeneden önce baktırmalısınız ön takımla ilgili olabilir mesela ama incelemek gerek tabii...İhmal etmeyin derim.

3. biberim

biberim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam krdşm öncelikle başımdan geçen birşeyi anlatım geçenlerde sağ önden lık lık lık hıza göre artan ve yavaşladıkça seyrekleşen bir lıktırtı tıkırtı geliyordu krikoya kaldırayım bi boş döndereyim bakalım dedim sürtme felanmı gibilerinden bijonları açmaya başlayınca farkettim ki bijonları elimle açabildim sadece 1 tanesi sıkı kalmış sıkınca düzeldi bakarsın seninkide ondan kaynaklıdır denemekte bakmakta fayda var

4. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bendede aynı ses dönüşlerde geliyordu. özellikle sağa doğru dönerken geliyordu. aks kafaları değişecek dediler. parçaları aldım perşembe günü taktıracağım inşallah kesilir bakalım. bence bi rot balanscıya götür çoğu yer ücretsiz check up yapıyor onlar sana ne olduğunu söylerler.

Bu Sayfayı Paylaş