arkadaslar sol çamurluk tarafından bi gıcırtı geliyor kasislere girdikçe.arabayı yıkayınca kesilior.ama bi kaç gün sonra yine başlıyor.çvs pas sökücü yağlayıcı aldım.amortsöre bol miktarda sıktım ama kesilmedi sanırım ordan depil.ama çamurluğa üstten yüklenice geliyor ses delircem nerden gelioki bu gıcırtı
yok hocam amartisör falan değil. ön takımla alakalı bişey siyah ufak bi plastik parça... ortasından kesip takıyolar... ismini hatırlayamıyorum.... sanırsam çıkan ses ayağının altında fare eziyomuşsun gibi çıkan bi ses değil mi?
valla hocam ayamın altında hiç fare ezmedim ama sanırım öle bi ses gıcır gıcır yapıyor.tamircimin işi coktu bakamadı ama bi kauçuktan bahsetti.onu bi yağlıyım dedi öle kaldı
viraj lastiğinden bahsediyorsunuz sanırım. ama ondan dolayı ses çıkmaz. rot koluna bi baktırın ondada bişey yoksa akislere baktırın Siz en kısa sürede bi rotbalanscıya gidin aracın ön takımına baksınlar bi, ihmal etmeyin bunu. Düzenleyen : burkks
h100 vardı bende. bir rot balansçı torksiyonları yağlat dedi .gittim sanayide bir ustaya söktü çamur dolmuş her tarafı.temizleyip yağladı.ses kesildiydi.tabi o söküldükten sonra rot ayarı istiyor.inşallah sanada faydası olur.