Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sol ön cama buhar gemesi lekelenmesi

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda barış efe tarafından 26 Mayıs 2014 tarihinde açılan konu

1. barış efe

barış efe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    değerli arkadaşlar aracım 1997 1.3 ls Accent araç ön sol tarafa buhar atıyor lekeleniyor görüş açısı zyıflıyor puslu oluyor devamlı silmek zorunda kalıyorum arcın kaloferi kaçrıyor ondan dediler gögüsü söktürdüm petek sağlam genede yenisini aldım taktırdım gene aynı sorun ön camın sag tarafında bir şey yok sol tarafında oluyor sorun başka ne olabilir bilgilendirirseniz sevinirim gögüsü gene söktürmemmi gerekecek birde araç ısındıktan sonra bellibir ısıda normal olarak fan açıyor sonra fan kapatmıyor devamlı çalışıyor denedim hiç susmadı hep çalıştı bu normalmi fan buşirimi arızalı degiştirmemmi lazım bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler

2. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Göğsün Sol tarafındaki havalandırma kanallarından sürekli üfleme varmı? Yoksa kapı tiriminin altındaki naylon kaplama yırtık veya deliktir. Kapı içinden cama hava veriyodur. Aynı sıkıntıyı ben de sol arka kapı camında yaşadım. Trimi söküp takarken naylon yırtılmıştı umursamadan taktım geri. Yağmurlu havada cam buğulanıyodu tekrardan trimi söküp yırtılan yeri bantladım bidaha buğu olmadı. Göğüsten kaynaklanmadığına emin olana kadar araştırın. sonra kapıya bakarsınız

Bu Sayfayı Paylaş