Peki bu çatlagın olmusmus olması doğal mıdır. Bizde ki Getz'de de sağ farda buhar oluyor. Araç yeni ve çatlak ya da patlak varsa içten buhar oluşmasına neden olacak, kesinlikle benimle bir alakası yok. Araaçı bunun için servise götürmeli miyim? Tşkrler.
Öncelikle Tskurler. Tabiki götürmek iyi olur olmasına da, ben servise gittigimde adama abi bunun sağ farda buhar oluyor dediğimde tamam abi hemen bi kayıt açalım, siz bekleme odasına geçin biz hallederiz diyipte sonra faturayı bana kesmesinlerhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Bu arada bazen daha dogrusu hava yagıslı ve oguk ise sağ farda da azcık bir bugu olusuyor. Hiç dikkaet ettiniz mi siz de de olusuyormmu soguk ve özellikle yagmurlu havada.
Katılıyorum, garanti süresi içinde böyle bir şey olmaması lazım, herhangi bir vuruk tespit edilmezse "garanti"den değişmesi gerekir
salı günü bir gideyim zaten 500 m varyok iki servisinde arası bizim eve sağolsunlar her şekilde ilgilenirler geçen tamponu vurdum alttan siyak plastiği çıktı hemen rütüş yaptılar gönderdiler.