Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sol Camdan Gelen Rüzgar Uğultusu?

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda hedefkobi tarafından 13 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

1. hedefkobi

hedefkobi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    muhammet inevi
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Merhaba arkadaşlar Foruma yeni katıldım :)
    Aracım 1998 model accent yumurta kasa Beyaz
    Araçla 100km üstü seyehat ederken sol camdan Aynaya doğru olan kısımdan acayip rüzgar uğultusu giriyor içeriye.
    Sanırım ÖN SOL CAM U fitili miladını doldurmuş. Bu fitili hesaplı alabileceğim bir adres biliyormusunuz?

Birde aracıma cam rüzgarlığı almak istiyorum. Şu ürünlerden hangisini önerirsiniz. Birisi 9 mm, diğeri 12 mm
    Bu rüzgarlıklar uğultuyu kesermi?
    http://www.hepsiburada.com/space-ca...i-accent-yumurta-kasa-4-lu-set-p-OTSPCCARU316
    http://www.hepsiburada.com/space-ca...nt-yumurta-kasa-96-99-4-lu-set-p-OTSPCCARU130
    Teşekkürler

2. birolkeser

birolkeser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    Birol Keser
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Aynı sorun bende de var, takipteyim. Rüzgarlık takarsanız resim paylaşmanızı rica edeceğim. Bir de faydası oluyor mu denemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Ben bi ara kapı fitillerine baktım. Bu araçların en pahalı parçası kapı fitili resmen. çıkmacılara bak diyebilirler ama o çıkma denilen ürünler genelde çalıntı olduğu için ben yanaşma taraftarı değilim.

3. Silgi

Silgi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    160
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Buradan bu arkadaş tavsiye etmişti kâr kış deneyemedim akvaryum hortumu takabilirsin demişti fitilin içine çok basit bi uygulama ilk fırsatta denicem size de tavsiye ederim.

4. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    Hosgeldınız sıze Mügen modelı almanızı tavsıye ederım bende bu konuyu arastırıyorum bır arkadasım taktırmıs cok begendım cokda asıl nduruyor boynunda kıreclenme olmus onunda benım gıbı bılmıyorum tabıkıde ama mugen modelını ben begendım..!bır arastırın eger yaptırısanız Fotoğlarına bızde bakabılrısek sevınırız kazasız surusler dılıyorum

Bu Sayfayı Paylaş