Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sol Cam Otomatiği Indiriyor Fakat Kaldırmıyor Yardımmm

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda UçanGenç tarafından 26 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

1. UçanGenç

UçanGenç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Görkem B.kayaer
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Dün akşam eve geldiğimde park ettim camları kapatırken sağ camın kapanmadığını fark ettim zaten yumurta kasa lx ön iki cam otomatik sağ cam kalkmıyordu indirme tuşuna basınca düzgün indirdi. Sol cam düzgün çalışıyor sağ cam çalışmıyor indirme tuşuna da 2 3 bastım zaten cam sonuna kadar indi şimdi hiç kalkmıyor. Kapıyı söktüm içinde bir problem görünmüyor. Fakat birşey farkettim indirme tuşuna basınca normal tik tik çalıştığını belirten ses geliyor kaldırmaya basınca hiçbir hareket ses yok. Düğmelerin olduğu bölümü söktüm el freniyle vitesin arasında kalan bölmeyi. Arkasına bir söket bağlı içinde kablolar falan var kopuk var mı diye baktım söktüm söleti geri taktım ama tık yok. Indirmeye basınca normal geliyor tık sesi sol cama basınca da aynı geliyor ama sağ kaldırma tuşuna basınca hiçbir hareket yok yardım eder misiniz sorun cam mı sıkıştı yoksa düğme mi bozuk camı normal de kaldıramadım elimle düğmeli olduğu içindir diye tahmin ettim sıkışan biyeri mi var aceba yoksa düğme mi bozuk.

2. UçanGenç

UçanGenç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Görkem B.kayaer
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Başlık sol yazmışım dalgınlıkla sorun sağ camda .

3. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Cam motorunda sorun olsa hiç çalışmaz. Düğme de sıkıntı olabilir. İçinde çift yönlü çalışan plakalar var. Oksitlenme olmuş olabilir, temas etmiyordur. O kadar yeri söktüğüne göre elin yatkın demekki. Düğmeyi söküp kontrol et.

4. deza

deza Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,635
    Ad Soyad:
    Cuma B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @UçanGenç
    Bence de arkadaşın dediği gibi temassızlık sorunu vardır. Soketi ve açma tuşunu wd-40 ve bi fırça ile güzelce temizlerseniz oksitler gider. Veya deneme amaçlı sol tuş ile sağ tuş yerini değişip deneyin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. UçanGenç

UçanGenç Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    Görkem B.kayaer
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Gittim oto cam elektrikciye adam kapıyı sökmüştüm zaten kablolara aküden takviyeyle şase mi ne yaptırdı orda kalktı indi cam sonra sorun düğmeye olduğu ortaya çıktı söktü sonra içini temizledi içini açmamıştım ben zor diye kolaymış temizledi baya toz kir vardı sonra taktı çalıştı kurtulduk :) Teşekkür ederim yazanlara

Bu Sayfayı Paylaş