Arkadaşlar merhaba, Dün eşim bizim Getz'i park ederken arka soltarafta tekerleğin hemenüzerindeki çıkıntı bölümü (kusura bakmayın arabalar konusunda bilgim hiç yok diyebilirim, o yüzden o bölgenin bir adı varsa bilmiyorum)duvara sürtmüş biraz, küçük bir çizik var ve boya kalkmış. Herhangi bir göçme, yamukluk yok. Sanırım bu kısmı boyatmak gerekir, araba siyah renk. Tahminen kaç para tutar? Servis bulunduğum yere uzak olduğundan sadecegöstermek için gidemiyorum, gittiğimde de yaptırayım diyorum, hazırlıklı gitmek için soruyorum. Teşekkürler..
Servis pahalıya çıkartır. Sanayide herhangi bir kaportacıya götürürseniz 150 TL'ye (maksimum) halledebilirsiniz...
Kaskonuz varsa herhangi bir ücret ödemenden yaptırabilirsiniz.Ama yoksa vede boyatmak isterseniz burak arkadaşımızın dediği gibi 100-150TL arası bir şey tutacaktır
Ceavplar için çok teşekkürler arkadaşlar. Kasko yaptıralı 1 ay oldu, ucuz birşey için deldirmek istemiyorum, 150 TL civarıise sanayide yaptırırım.
kaskonu delmeden yapılabilirdi mini onarımla auto kıng yapıyor bu işi neyse birdahakine inşallah birdaha gerekmez
Çok küçükse 8-10 liraya 100 gr rötuş boyası alıp ince uçlu bir fırça ile halledebilirsiniz. siyah olduğu için ufak bişeyse cok belli olmaz.
Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler. Çok büyük bir çizik değil, park ederken çok hafif duvara değmiş, hemen fark edip geri gelmiş zaten, kapıda veya tamponda birşey yok, sadece tekerleğin üstündeki çıkıntıda ufak bir kaç çizik oluşmuş. Sürtünce duvarın boyası yapışmış, dün biraz silmeyi denedim, çizik gibi görünen bir kısım duvar boyasıymış, sildim çıktı Dediğiniz gibi rötuş boyası ile deneme fikri aklıma yattı. Nereden bulurum bu rötuş boyasını ve ince uçlu fırça derken özel fırçaları mı var? Kusura bakmayın çok basit şeyler soruyor olabilirim ama gerçekten çok bilgim yok.