iyi aksamlar arkadaşlar benm 99 Accent aracın sol arka kapısı uzun zamandır içerden açılmıyordu içteki açma kolunun tutuğu demir yerinden çıkmış hafif eğilmişti biraz düzelteyim derken iyice bozuldu diğer arka kapıyı açtım onun kine bakarak yapayım dedim o biraz farklıymış ona benzeterek düzelttim yine olmadı bu tel ayrıyeten satılırmı yoksa komplemi satılır nasıl yapabilirm daha önce basına böyle bir iş gelen ark varsa yardımcı olursa sevinirim aşağıda sağ arka kapının resmini çektiğim lazım olan teli belirttim yardmlarnız için şimdiden tskler
Benim şoför kapısında aynı sorun vardı. Tel zamanla kıvrım yerlerinden esneyerek uzuyor. Sonuçta yeterli gerdirme yapamadığından kapı açılmıyor. Hatta bu yüzden iç kapı açma kolunu kırmıştım. Ben kendim hallettim. Aynı teli pense vs gibi alet kullanarak düzgünce büktüm ve 1,5 cm kadar kısaldı. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
"lazım" kelimesinin tam altına denk gelen ilk kıvrımdan yeterince kısaltmayı sağlayabileceğini düşünüyorum.
hocam o kadar çok denedimki düzeltmeyi kollarım ağrıyor ama bir türlü aynı şekli veremedim acaba inşaat teliyle halledebilirmiyim diye düşünüyonurum bu tel ayrıyeten satılmıyormiki
elle zaten yapamazsın. Tel düz olan yerlerinden bombe yapar. Alet-ekipman yardımıyla yerinden sökerek yapman lazım. Standart pense falanda olmaz. Kuvvet verebileceğin uzun saplı bişeyler olması lazım. Gerekirse tamamen söküp mengeneye bağlayıp yapabilirsin. Telin satışı konusunda bilgim yok. Hiç denk gelmedim.