Arkadaşlar hem ihtiyacı olan için paylaştım hemde bu double teyp ve özellikle araç içi süpürgesi hakkında bilgisi olan varmı
Teyp eskiden kullandığım başka bir markanın yazılımı yenilenmiş hali , dışı tamamen aynı.Başka marka derken zaten Çin firması üretiyor, bizimkiler üstüne markasını basıyor.Aynı teyp 5 farklı marka ile çıkabiliyor piyasaya.Yeni modeller çıktıkça eski işlemcili cihazlar yazılımı yenilenerek ucuza satılıyor.Anlayacağınız yeni üretilen bir model değil.Benim kullandığımda navigasyon vardı, mirrorlink yoktu.Ben sıkıntısız 3 sene kullandım sonra yeniledim ama kalitesine kefil olamam sonuçta çin malı ucuz cihazlardan..Ekran çözünürlüğü şimdiki cihazlara göre düşüktür ve işlemcisi yavaştır ama bu fiyata iş görür, ses kalitesi fiyat ayarında iyidir ama bu cihazların en büyük sıkıntısı oem yani fabrika çıkışlı cihazlara göre radyoları çok kötü çalışır.Çekmez, radyo dinlerken ses kaliteleri berbat olur.Çok radyo dinleyen insanlara hiç tavsiye etmem.
aman diyim o double dan uzak durun.bu listeden alabileceğiniz mantıklı olanlar 5 lt cam suyu +takviye kablosu gerisi fasafiso hemen dağılacak sıkıntı verecek ürünler..300 o double a vereceğinize 650 ye navitech android double alırsınız full özellik
dediğiniz gibi benimde içim ısınmadı 299 liralık malzeme en azından bana dayanmaz özellikle radyosu sıkıntılıysa bana hiç gelmez
abi doubleden vazgeçtim oto süpürgesini alayım dedim onunda başka siteden yorumlarına baktım süpürgenin kendine bile hayrı yokmuş cam suyu antifirizliyse bi onu alırım
bi double teybin fiyatı makul aynı teyp başka sitelerde 370 liradan başlıo ama ucuz malda ne kadar iş görür bilemem
İki-üç yıl oldu hepsiden almıştım süpürge kullanıyorum , direk çakmaklıktan alıyor gücü , nohut büyüklüğündeki çakıl parçalarını bile çekiyor , marka ne bilmem süpürge arabada şu an , ama 20 TL falandı. Bir de Piranhadan uzak dur , bir kamera sattı bir çok kişi aldı A101 den geri vermek sorun oldu.
Ben de almıştım bir ay kadar önce , ilk etapta boş olan yıkama deposunu doldurdum ve biraz da üzerine su ekledim iyi bir karışım oldu. Geçen hafif yağmurda şehirlerarası yola girdim büyük araçlardan savrulan kirli su camı kirletti bir yıkatayım diye kolu çektim iyi temizledi. Sonra eve varınca araçtan indim her yer boncuk boncuk mavi su damlacığı idi , baktım kurudu ama ertesi gün yine mavi mavi kurumuş izleri duruyordu , bana kalırsa bu bir boyalı su. Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi
abi normalde tanıdımız ve eski çalıştığım yer olarak oto kuaför boya koruma merkezi var her türlü malzemede mevcut çok yakınımız olduğu içinde her aldığım aracı istediğim zaman iç dış kuaför vb şeyler yapıorumda bu süpürgeyide araç içinde bulunsun diye düşünmüştüm peder oldukça titiz her ne kadar aldığımız araçlar era çıkmasıda olsa içinde bitane çakıl toz çamur vb şeyler olmuyoda ben aracı kullanırken biraz kirleniyo o yüzden düşünmüştüm tavsiyeleriniz üzerine bu markadan uzak durayım ayrıca nasip olursa bu pazartesi yine çıkma bakmaya gideceğiz alırsakta taksi çıkması konusundan devam edecem
abi nasip olursa yine çıkma almaya gidecez bu haftada hazır alayım dursun diyorum köşede antifirizli olmasıda şu yüzden şart sabahları soğuk olduğunda ön cam buzlanıyo cam suyuda donuyo bizi uğraştırıo öle 20 30 liralık suya gerek yok zaten bu tarz 5 liralık ürünler iş görüyosa alacam
tam alacaktım gerekte kalmadı bu hafta yeni taksi çıkması aldık araçta antifrzli cam suyu mevcuttu takviye kablosuda tabi