Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

soğukta ilk çalışmada benzin kokusu

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda mt_44 tarafından 25 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    arkadaşlar 98 accent araba sabah ilk çalışmada yoğun benzin kokusu geliyor bujiler değişti ancak sorun devam ediyor bunlarda jikle ayarı nasıl yapılır bilgisayarla bir ayarı falan varmı çünki jikle devredeyken yapıyor sonra kesiliyor cevaplar için şimdiden teşekkürler...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    zenginde çalışıyor. Ya map/iat arızalı yada rölanti valfi. jigle yok aracınızda, enjeksiyonluda jigle olmaz. Tabii lpg ayarınızda düzgünse bunlar geçerli.

3. mt_44

mt_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    mehmet
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    teşekkürler rölanti valfi olabilir çünki araba ısınmaya başlayınca bazen kendi kendine birden gaz veriyor sonra arıza ışığını kısa süreliğine yakıp geri söndürüyor ısındıktan sonra sorun kalmıyor hatta daha ısı 30 derecelerdeyken gaz vermesiyle birlikte fanda çalıyor sonra normale dönüyor ısı sensöründen şüpheleniyordum ama kendi kendine gaz vermesi rölanti valfinden yapar sanırım teşekkürler

4. elsidi

elsidi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Yaşar Soy
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Aynı sorun bende'de var, bir farkla, rölanti ayarı gayet güzel. Demek istadiğim araba soğuk iken rölanti yüksek, ısındığında normale dönüyor.Tek problem sabahları ilk çalıştırmamda benzin kokusu Genelde benzinle gaz'ı deponun dibinde kullanırım! bundan övündüğüm anlamı çıkarmayın lütfen.Geçen gün gazı fulledim 42 litre ald 50 TL'lik benzin aldım Mantıksız gibi olsa'da benzin kokusu kalmadı şaşırdım şimdi gene iki yakıtım'da diplerde eski hastalığı nüksetti yine sabahları ilk çalışma ve yine benzin kokusu Değerli hocalarım bu Koku'nun iki yakıtın az veya dolu olmasının bir rolü varmıdır Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bu Sayfayı Paylaş