Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

soğukken gaza basıldığında gelen zırıldama

'Getz Forum - Club' forumunda algan75 tarafından 22 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. algan75

algan75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    MURAT ALGAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Herkese iyi akşamlar,

Arkadaşlar aracım 2009 model geçenlerde aracımı çalıştırırken marş basmadı daha sonrasında çalıştı. Bende benzinden olduğunu düşünerek araba çalışır çalışmazsoğukken yüklendiğimde çatırdama şeklinde zırıltı geldi. Araçta meğersem immobilizer kablosu yerinden oynamış.Durumu servise sordum bu zırıldamadan herhangi bir arıza oluşurmuneden yapmıştır diye , bilemeyiz kullanın bir problem olusabakabiliriz dediler. Acaba bu sesineden yaptı araca bir zarar vermiş olabilir miyiz ? servistende tatmin edici bir cevap alamadım. Bu durum içimi kemiriyor. değerli arkaşlar fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler

2. alpertunga49

alpertunga49 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    .
    Düzenleyen : alpertunga49

3. 4g63

4g63 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi akşamlar bu zırıldama tam olarak nerden geldi acaba? yoğun bir sesmiydi yoksa çıt çıt şeklinde iki madeni parayı birbirine vurma sesi gibi bir sesmiydi?

4. Bilcey18

Bilcey18 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İyi Günler.Arkadaşlar getzlerde eksozda katalizör varmış,ısınıncaya kadar tıtıltı yaparmış,ısınınca kendiliğinden ses kesiliyor.Bende yeni getz aldım,o sesin farkına varmadım,bir arkadaşım senin arabada soğukken tırıltı geliyor dedi.Aldığım arkadaşı aradım(kendisi motor ustası)kardeş husalanma kime sorarsan sor,bunlarda katalizör var,ısınıncaya kadar ses yapar dedi.Bilginiz olsun...

5. m112

m112 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    ismet yeniçelik
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    bende katalizörü temizlettikten sonra ses gelmeye başladı ne yapmam lazım alternatif sunabilecek varmı yenisi 1000 tl civarında.

Bu Sayfayı Paylaş