Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sogukken Calismama Sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda blackman_mib tarafından 15 Eylül 2017 tarihinde açılan konu

1. blackman_mib

blackman_mib Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    FERHAT ŞAHİN ASLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Son 2 haftadir 2001 milenyum accent sabahlari mars bassada ne lpg nede benzinde calismiyor.Ancak vurdurunca calisiyor.Tamam bu yuksek ihtimal lpg kaynakli kronik bi sorun ( diyafram yirtilmistir gaz sizfiriyordur filitlereler doludur vs. birsey olmustur ki lpg vanasini depiodan kapatip denedim yine sonuc husran da neyse) buraya kadar tamam.Ama iyice can sikici olan su; bir yere gidiyorum 3 4 saat sonra donup marsa basiyorum yok yine calismiyor.Ama motor sicakken sorun yok tik diyor aliyor.Gerek forum gerekse diger forumlardan yada interttenden yaptihim arastirma sonucunda genelde krank sensoru kaynakli olabilir diyorlar.Varmi konu hakkinda fikri olan.Bizim bu aravclarda krank sensoru varmi varsa nerde kendimiz sokup kontrol edebilirmiyiz.Birde immo dediler soktum antenini kontak yuvasini falan wd40 ile temizledim immo yu okuyor sorun yok.Gostergede isigi yaniyor.Acaba bu araclarda beyin varmi calismama sorunu ile ilgili ariza kaydi yapmis olabilirmi.Sol alt tarafta bir soket girisi var sanirim pc baglantisi icin ama cokda emin olamadim.

2. blackman_mib

blackman_mib Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    FERHAT ŞAHİN ASLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    Kendi mesajima kendim yanit vereyim.Mutlaka birilerinin isine yaracaktir.Arabayi 3 senedir kullaniyorum ama hic bilgisayara baglatmamistim.Baglanip baglanmadigindan dahi emin degildim.Bir arkadasimda makina vardi araci bagladik krank mil sensoru hatasi vardi.100 tl ye aldim motor a onden bakinca monifoltun sag tarafta kaliyor.Sokup degistirdim.Simdilik bir sikintimiz yok 3 gundur sabah saat 5 de kalkip calistiriyorum tek marsta aliyor.

ai_torcuk ve muyar bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş