kontağı 2 kere aç kapa yapıyorum (amaç benzin pompasının benzin basması) 3. kontak açma da direkt marş basıyorum ve araç çalışıyor bir kere benzin pompasını söktüm koltuk altındaki hortum yarılmış zaten koku vardı hafiften çözüm alamadık kaç tane gazcıya götürdüm aracı kaç tane farklı ustaya götürdüm sanayici olmama rağmen çözüm bulamıyoruz 2 3 usta ile iş birliği yaptık yok araba yazın 40 derece sıcakta olsa ilk çalışmada 3 kere bastırıyor illa ki benzini shel kırmızı pompa (97 oktan) aldık fayda yok opet aldık yok shel normal aldık yine yok bilen biri yazsın lütfen çok seviyorum arabayı ama sinir bozuyor bu durum
İlk 2 marşta hiç mi almıyor yoksa çalışır gibi olup stop mu ediyor. Linkteki konuyu inceleyin. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/sabah-ilk-calismada-arac-gaz-yemiyor-tekliyor.36679/#post-656523
vurdurmadım ama şöyle bi durum var önceleri çalıştığı zaman gaz pedalına basınca benzin yetiştirmiyor gibi gaz yemiyordu araç tekliyordu durup ısıtıp gaza geçince güzel devam ediyordu o sıkıntı gitti benzinde normal şu an ilk çalıştığında falan sıkıntı yok
ilk 2 Marşta hiç sorun yok dinamo gayet güzel çeviriyor motor dönüyo sadece sanki yanma odasına benzin gelmiyor veya buji çakmıyor da 3. marştan sonra benzin geliyor veya buji çakıyor gibi yani demek istediğim kontağı çevirince marş basmama gerek yok benzin motor sesi cızzt diye benzin basıyor onu duyup geri kapatıyorum kontağı bu hareketi 2 kere yapınca 3. de yine alıyor
bunu genelde kötü lpg ayarından yapar. arkadaşımız size yukarda bir link attı, onu okuyup uygularsanız büyük ihtimalle sorununuz çözülür.