Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Soğuk Motorda Devir Dalgalanması

'İ10 Forum - Club' forumunda kutsayulu tarafından 22 Ağustos 2024 tarihinde açılan konu

1. kutsayulu

kutsayulu Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    167
    Ad Soyad:
    Kutsay ulu
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Arkadaşlar herkese selamlar. Bir aydır aracı ilk çalıştırdığımda videodaki gibi bazen daha uzun bazen daha kısa süren bir dalgalanma oluyor. Aracım 2014 i10, 3 silindir, atiker LPG, manuel vites, 1.0 kappa motor. Bujiler yeni ve LPG uyumlu ngk buji, ateşleme bobinleri yeni ve orijinal, motor yağı taze, soğutma sistemi güzel ve sorunsuz, LPG ayarları düzgün ve sürekli kontrol ediyorum beyne bağlanıp, akü yeni. Motor ısınınca çalıştığını bile anlamayacağım şekilde rölanti stabil. Acaba diyorum katalitik tıkalı olduğu için olabilir mi ısınana kadar geçirgenliği yeterli olmadığı için tekliyordur. Ya da acaba sübap ayarları mı bozuk diyorum. Sizce sorun ne olabilir?

2. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,297
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sabahları ilk çalıştırmada benim 1.4 Era'da öyle yapıyor. +-50 rpm oynuyor. Sonrasında +-20-25 rpm oynuyor.

kutsayulu bunu beğendi.
  3. kutsayulu

kutsayulu Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    167
    Ad Soyad:
    Kutsay ulu
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Boğaz kelebeğini daha önce çok amatörce de olsa temizlemiştim, balata spreyi ve diş fırçası ile, bir kez daha temizlemeyi düşünüyorum acaba kirlendi mi diye aklıma geldi

MAERKEK bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş