merhaba arkadaşlar bizim araçlarda ( admire kasalar ) malum kış aylarında otamatik antenler donduğundan radyoyu açtınığınızda anten motorunu yakma ihtimali artıyor buriske girmemk için antani varsa wd - 40 ile bir güzel yağlamak dah sonra vazelin veya kress yağ ile yağlayıp üzerinde su kalmasını engellemek (bagaj içindeki korumayı söküp yapılırsa daha güzel oluyor) böylece kış aylarında enteniniz donmamış olur
paylaşım için teşekkürler ben aracı her yıkamaya antenide peçete ve wd-w40 ile siliyorum bu zamana kadar hiçbir problem olmadı.
Bende geçen antifrizle sildim inş bişey olmaz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Artık -40a kadar dayanır saf antifriz sonuçta. Hiçte donmadı sileli bi hafta falan oldu Düzenleyen : PoyrazEfe
Bugün donmuş benimde. Yarım açıldı. En son eve geldiğimde tam açıldı tam kapandı umarm bozulmaz bi donmayla.
iki gündür radyoyu açtığımda arkadan ses geliyordu.bunun antenden kaynaklandığını ve donduğunu bugün farkettim. verdiğiniz bilgileri uygulayacağım teşekkür ederim..
Geçenlerde hava - 20 yi görünce benimde antan donmuş yarım açıldı açılırken diş attı elimle çektim sonra tam kapandı bende gres yağı ile yağladım maşallah şimdi canavar
arkadaşlar, oto radyosu nerde tamir ettirilebilir? kanal seçiyorum, hareket halindeyken 5 saniyede kanalımı değiştiriyor trt radyoya ayarlıyor kendi kendine. hiç bi radyoyu dinleyemiyorum, hep trtye bağlıyor beni. bıktım yaw sanat müziği dinlemekten bi fikri olan varsa sevinirim.
hocam sorumu yukarda yazdım da farketmedin sanırım, radyo problemimin ayarlarıyla mı alakası var yoksa biyerde yaptırabiliyomuyuz
benim de aynı sıkıntım var ya inşallah çözülür ben radyoyu değiştirmeyi bile düşünmeye başladım artık o derece yani
sizin dediğiniz arıza degil bu radyonun sağ kısmında AF (Alternatif frekans) tuşu var bu özelliği açar isen ayarladıgın frekans zayıfladıgı zaman tekrar o radyoyu arar ve bulur ve bu işlem tekrar eder ayrıca bu özelliği radyo frekansının da desteklemesi gerekiyor o da sanırım sadece TRT fm de var Af modunu kapat büyük olasılıla düzelmesi gerekiyor (eger arama tuşu içinden kısa devre degil ise ) sonucunu buraya da yazarsan en azından benzer sıkıntıda düzelip düzelmediğini ögrenebiliriz
Oto radyosu daha iyi çekmesi için yükseltici varmı? Bazı freansları iyi çekmiyo. Bunun için yükseltici gibi bişey icat eden olmuşmudur acaba
teşekkür ederim arkadaşım. yarın ilk iş deniycem ve buraya yazıcam. dediğin gibiyse bozuk değildir çünkü kanal açıyorum, hareketsizken değişmiyor, hareket halindeyken 5-10 saniye sonra gidip trtyi açıyor. bakalım ayarlayabilecekmiyim. acaba her teypte af mi yazar yoksa teypten teybe değişiklik gösteriyor mu
Merhablar bendede anten problemi oldu bu kış el ile mudahele etmek zorunda kaldım yoksa yarım kapanıyodu en sonunda havalarında duzelmesıyle kendı kendıne duzeldi.ama ara sıra temızlemekte fayda var farklı şeylerde sürmeyin yoldanda toz toprak kaplıyor.
Merhablar bendede anten problemi oldu bu kış el ile mudahele etmek zorunda kaldım yoksa yarım kapanıyodu en sonunda havalarında duzelmesıyle kendı kendıne duzeldi.ama ara sıra temızlemekte fayda var farklı şeylerde sürmeyin yoldanda toz toprak kaplıyor.