Arkadaşlar Ankarada hava oldukça soğudu fakat arabada şöyle bir durum var Akü 3. ylılında olduğu için biraz zayıf ama basıyor 3 gündür 2. de alıyor ve çalıştığı zaman 3-4 saniye stop edecek gibi otamatik cigle bir türlü yükseltemiyor gaz ben kendim gaz veriyorum yine öyle yapıyor sonra normale dönüyor gün boyu böyle bir sorun olmuyor ama sabahları yap;ıyor arabada benzin bitmek üzere benzinin az olması katılaşması gibi bir sorun olabilir mi tabi bu bir fikir.
şeytan kulağına kurşun benim accent marşı basar basmaz alıyor..hiç marş motoru bile dönmüyor diyebilirim..tak diye alıyor..bugün bi daha şahit oldum..gece -6 C miş
Sorunu çözdüm hava filtresini değiştirdim çok az benzin olduğu için yapıyormuş sanırım epeydir benzin ışığı yanıyordu ama alamamıştım 2 kutu enjeksiyon temizleyicisi ve benzini yarım depo yaptım aracı 4-5 bin devirle kullandım benzinde 40 km kadar bugün 2. gündü tek marş ve hiç teklemeden aldı sanırım arada benzinde binmek gerekiyor.
-13 dereceydi dün gece Kayseride. Sabah işe gitmek için arabma bindim ve tek basmada yine aldı. Sağolsun o soğukta bile teklemeden çalıştı arabam. Düzenli motor bakımı yağı suyu benzini eksik olmadıkça kolay kolay hiç bir motor teklemez diye düşünüyorum.
benim aracımdada sıralı sistem var sabah çalıştığında benzinle çalışıyo bu araçlarda çalıştıgında hararet yükselene kadar gaz yememe yapabiliyormuş diye duydum ama maşallah bnm aracım gayet iyi .marşı tek seferde alıyor ama tam araca yüklenmeden önce biraz bekliyorum ısısnsın diye.
merhaba bende 2004 getz war 1.3 gls.geçen sene 62bınde aldım aldıkdan 3 gun sonra atıker taktırdım bugune kadar hıc bı sıkıntı yaşamadım 14 ay oldu hemen hemen ve araç 89 bınde stepne nın yerıne taktırdm ortalama 68 tl gıbı doluyo 360 km yol yaptırıyo bana 10 bınde gıdıp lpg nın bakımını yaptırırım. yarım metre karın altınra 3 gun çalısmadan kaldı ve tek marsda aldı dönüştürme yapan ustalarda bı sıkıntı olmuştur sene sanırım atıker uyumlu bence getzlere