19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

smile adsl i nasıl bilirsiniz

'Sohbet' forumunda murat_dastan tarafından 3 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    smile adsl kullanan arkadaşlar varsa, fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. smile adsl+dsmart=29 tl kampanyasına geçmeyi düşünüyorum da.

2. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Iyice araştırın işin içinde bit yemi olmasın. Öyle tahmin ediyorum ki vardır sakat bişeyler

3. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    haklısınız. kampanyalı işlerde hep bi uyanıklık yapıyorlar. benim merak ettiğim ttnetten vazgeçip smile adsl kullanmakla yanlış mı yaparım. çünkü nette smile hakkında iyi şeyler yazılmamış. bazıları çok iyi bazıları berbat diyor. sanki her iki tarafta abartıyor gibi.

4. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    .bencede işin içinde bit yeniği var gibi gözüküyo.kesin reklamdakinden uzak bişeyler var. digiturk içinde zamanında 12 lira mı ne diyolardı yalnız sadece ulusal kanallar vardı içinde yani kısıtlı olur büyük ihtimal d-smart kanalları.... bu arada konu galiba yanlış yere açılmış....

5. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence ttnet kullanıyorsanız eğer şikayetçide değilseniz hiç kendinizi yorup değiştirmeyin derim. Sonra bi sorun çıktığı zaman keşke der durursunuz. Ama kullananlar varsa forumda yardımcı olacaktır

6. excel9191

excel9191 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 3 senedir TTNET,SMİLE, DOPİNG ADSL'lerin içindeyim smile tamamiyle sakıncalı bi internet neden derseniz internet aldıgınızda modemi kendiniz baglıyosunuz onlar hiç bi şeye karışmıyolar onların amacı sadece müşteri çekmek bence uzak dur. çünkü smile'ın alt yapı sorunu var. ve smile baglatan kişilerin genelinde şikayet ve sorunlar çıkıyo bizzat çok şahit oldum ve aboneliğide iptal ettirmek çok zor Smile kullanan arkadaşlarda varsa eger çıkmak istiyolarsa elimde smile iptal formu var.Bence TTnetten şaşma sana modeminide veriyolar evine gelip baglantıda yapıyolar.

7. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    evet, kullanan arkadaşlar düşünce bildirseler iyi olacak, smile adsli bi türlü cesaretim gelipte bağlatayım diyemiyorum.

8. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim bir arkadaş aldı d-smart sorup soruşturmadan. Kendi dijitalıni 50 liradan verdi üste de 200 lira. Bi baktı eski kanalların dışında farklı bir şey yok. Bide cepten müşteri hizmetlerini aramaz mı? 80 kontorde oraya gitti. Resmen d-smart'a çalışmış arkadaş. Ne güldüm ama :D

9. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Smile ADSL'den başı yanan arkadaşlar vardı dikkat etmenizi tavsiye ederim. Konunun detayını bilmiyorum ama çok sıkıntı çekmişlerdi.

10. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    dsmart arkadaşımda var, sorunsuz olduğunu biliyorum. mesela discovery, davinci learning, science, national gegraphic gibi bilim kanallarını izleyebiliyor. (ben de enn çok bu kanallara bayılıyorum) ama işte smile adsl hakkında iyi şeyler söylemiolar, kota problemi+müşteri hizmetleri+bağlantı hızı+bağlantı kopukluğu+uzun süre (3-5 gün) çözülemeyen bağlantı kopukluğu şikayeti olanlar var ama hiç şikayeti olmayanlar da var.

11. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    smile adls reklamlarını görüyorum ama kullananlara pek rastlamadım..ttnet iyidirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş