Aracimi aldiktan bir ay sonra digital klima opsiyonu koydular tabii sinirlenmemek elde diil yani bunu yapmak hyndai gibi bir firmaya yakismiyor araci seviyorum ama keske almasaydim da diyorum sinirimden .Simdi asil geleyim sikintima bu paket sonradan eklenebiliyormu?
Eklenmez. Eklenirsede arabanızı satıp smart paketten pahalıya gelir. Her firmada olduğu gibi hyundai de satış sözleşmesine değişiklik yapma hakkını saklı tutar diye ekler. Ve istediği gibi değiştirir, biz kullanıcılar gider bakarız beğenmez isek almayız. Ama yaşadığınız durum da hiç hoş değil oda ayrı konu D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten aldigimda diyordum tek eksiyi digital klima diye ona ramen birkac rakibine baktiktan sora i20 daha bir hosuma gitti zaten onceki aracimda i20 sukur 3 sene sorunsuz bindim o yuzden hyundai seviyorum e insan sevdiyinden boyle kazik yiyince ofkeleniyor tabiiki
Zaten bir seneye yakin bekledim araci almak icin hani kronik sorunlari olur filan diye tabi isin bir baska boyutuda bu aracla ilgili sorun yasayan arkadaslar var sukurki bende hicbir sorun yok su ana kadar arac gayet stabil calisiyor bu konudada sansliyim hatta daha onceki i20 mimde gittiyim serviste gayet iyiydi ufak tefek sorunlarin disinda oda olabilecek seyler onemli olan servisin yaptigi iste arkasinda durmasi yani birkackez tampon boyattim birkeresinde renk tutmadi adamlar sikinti yok beyenmediyseniz yeniden boyatiriz dediler bu sefer renk tuttu hani ilkinde biraz daha titiz olunsa ikinciye gerek kalmaz ama onun disinda gayet memnun edici bir servis hani bazi konularda acilan servis sikintilarini okuyunca sukur etmemek elde diil