Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

slm hyundai i20nin artıları ve eksilerini paylaşıyorum objektif

'Tanışma' forumunda i20dizel2012 tarafından 5 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. i20dizel2012

i20dizel2012 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    cagdas toktas
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    merhaba arkadaşlar ben denizlide memurum.aracımı 2012 yılında sıfır aldım.i20 dizel sense modeli.daha önce golf,brodway,fluence,accent era,admira,peugeout 206,polo,citroen nemo,toyota corolla,symbol,fiesta,focus, vs. bunları kısa mesafe kullandım.ilgim olduğu için.uzun süre şahin ve doblo kullandım.hyundai i20 ye gelince artları : bütün bu saydığım araçlardan kullanımı çok rahat yormaz,ses sistemi mükemmeldir,sürüşü oldukça zevklidir.düzgün yolda konforludur.düzgün asfalttaki viraja çok iyi girer.diğer araçların çoğuna göre.eksileri: çukurlu yollarda darbeyi direk içeridekileri yansıtır.1.4 dizel 90 beygir olmasına rağmen aracın kalkışı hantaldır.0-100 km hızlanma değeri 13,5 sn ye ile sınıfında da diğer araçların çoğuna göre zayıftır.fakat rampa yukarı çok güçlüdür.sıkıntı sadece kalkıştaki 1 ve 2 viteesiçine 100 km aşınca yavaş yavaş ses almaya başlar.yakıtı kalkışlarda hızlı olmak isterseniz hantal olduğundan normalden yüzde 35-40 fazla yakar.aracı ilk aldığımda aracın havalandırma ızgaralarından,kapının sert plastik bölümlerinden,ve şoför koltuğunun altındaki yaydan anormal sesler gelniş defalarca servise gitmiş fakat kendiliğinden bu sesler geçmiştir.(servis çalışanları araç sıfır parçaları alışacak dediğinde inanmamış neden wolswagende sıfırda böyle mi oluyo ki saçma dedim inanmamıştım doğruymuş) birde cam silecekleri çok iyi silmiyor silecekleri değiştirsemde orjjinaliyle.bu durum serviss tarafından da çözülemedi..ama genel olarak aracın sürüş rahatlığı hepsinin önüne geçiyor.sevgilerle.herkese şimdiden memnun oldum...

2. MSI

MSI Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,898
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Çağdaş bey yazdıklarınızı okudum ve iyi kötü i 20 hakkında bilgi sahibi oldum teşekkürler. Bir öneri sileceklerinizi bosch marka ile değiştirirseniz rahat edersiniz. Saygılar.

3. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    çağdaş bey eğer aracı uzun yıllar kullanacaksanız bence chip yaptırarak çok daha iyi motor teknik verilerine ulaşabilirsiniz... :)

Bu Sayfayı Paylaş