bende daha yeni katıldım aranıza 2007 model satrex aldım 2 ay önce memnunum sıkıntısı falan yok kullanımı rahat sadece bi sorun var onuda sizlere sormak istedim aracın gösterge panel ışıkları yanmıyor yani yarısı yanmıyor led aydınlatma yapmayı düşünüyorum ama bi kaç yere sordum oto elektriçsine pek oralı olmadılar zor bişeymidirki kıvırdılar ne tutar diye de sordum bakmadan bişi diyemeyiz falan dediler bende şimdilik beklemede kalayım nette bakarken yazışmalarınızı gördüm ve üye oldum belki bilgilendiricek birisi olabilir diye varsa eğer öyle biri şimdiden teşekkür ederim birde kimler yapar bu işi acaba bunuda yazarsanız sevinirim
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınızı güle güle kullanın. Eğer eliniz tornavida tutuyorsa gösterge ışıklarının patlayan ampullerini yenisi ile değiştirebilirsiniz hepsi yanar fakat led yapmayı isterseniz sadece biraz daha zor (el becerisi + birazda teknik bilgi ister). Forumda birçok konu mevcut araştırırsanız çok rahat iki uygulamayıda yapabilirsiniz.
Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Forumda bolca konular mevcut bakarak rahatlıkla yapabilirsiniz. Hatta dışarıda yaptırmayın kimse sizin arabanıza sizin kadar özen göstermez. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
öncelikle hoşbuldum diim cvp larınız için teşekkür ederim eh el becerisi var biraz ama neresinden açılır bilemediğimden yabancılık cekicem ama dediğiniz doğru sanırım bişey daha sorsam led değilde normal takmak istesem mavi renklisi varmıdır ampullerim bilginiz varmı?
Tabiki vardir aksesuarcilarda bulabilirsin led tavsiye ederim. Bir tanesini sok gotur aksesuarciya o size adetince verir.
teşekkürler..! fazla oluyorumdur belki ama dreksiyon yükseklik ayarı yapmaya çalışıyorum ama alttaki kolu oynatamıyorum kırıcam diyede fazla baskı uygulamaya çekindim ayar nasıl yapılıyo bunda bundan önce Peugeot vardı o çok rahattı ama bu olmuyo...???