Skoda Yeti Hakkında Bilgilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.. 1.2 TSI'ın LPG ye uyumu nasıldır acaba
Tipinden en nefret ettiğim arabalardan biriydi ama sevmeye başladım) Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Otopark.comda bu araçla ilgili bol bol değerlendirme var tsı motorun lpg dayanıklılığı ayrıca bir bilgi gerektirir yorum yapamam ama bana pek mantıklı gelmedi.
lpg konusunda gözünüzü karartmanız lazım ben clio nun 0.9 tce motoruna ilk lpgyi taktıranlardanım. mantığım her zaman şuydu; küçük motor olduğu için zaten yoğun ısıya dayanıklı üretilmiştir ve o fındık kadar motor bir nevi sıcaktan destek alarak çalışmaktadır e zaten lpg de benzine göre yanması fazla olan bir yakıt. velhasıl 1 sene boyunca hiç sorun yaşamadan 20 bin km bindim sonra sattım ve hala bir şikayet gelmedi
tsi ye en iyi lpg lavato diye biliyorum. arabanın 1.2 motor olması bana göre itici tipinide pek beğenmiyorum arkasına spatulayla vurup düzeltmişler gibi ama alacak kişi beğendiyse sıkıntı yok demektir emre kardeşim...
SW olarak sınıflandırılmış olsa bu araba daha yerinde olurdu bence. Tip olarak SUV yerine SW araçlara daha yakın. Her 4x2, 4x4 araç SUV yada jepp olsaydı oooo. Suziki Swift 1.3 4x4, Golf,Bora, Passat, T5, Avant vb modellerin 4x4 leride Suv yada direk Jeep olurdu. Her şey bir kenara Skoda markasının tutulmayan bir modeli bu Yet(m). Piyasada yer bulmayan bir model oldu gitti. İyi düşünmek gerek
İlk çıkan kasanın o kocaman yuvarlak farları çok çirkin ama makyajlandı bu sene ve çok şık bir araç olmuş gerçekten ve bir kere 1.2 tsi motoruna binmiştim çekişi çok iyi gelmişti bana kocaman jip almaktansa ben olsam böyle bi şey alırdım
kimileri çok sevse de kendine göre bir araç. yani satış rakamlarına bakılınca çok da Türk kullanıcılarına göre olmadığı görülüyor. skoda ne yaptıysa bu aracı beğendiremedi halkımıza, makyajladılar, otomatik şanzıman sundular, olmadı 1.6tdi motorla sundular, son kez tekrar makyajladılar eskisine göre daha iyi oldu ama bakalım talep görecek mi.? şahsi fikrim cady alana kadar yeti almak çok daha mantıklı.
Doblo, caddy tarzi arabalara her sene yuksek vergi verip radar korkusu olup fenni muayene cilesi cekmektense alinabilir. Ama ben alirmiydim. Almazdim binek otomobil niyetine. Ama ihtiyaclari karsiliyorsa yeterli D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kullanmadım ama araç hakkında bir çok yabancı yayını takip ettim , güncel modeli fena değil genel olarakta sürüşü için çok keyifli olduğu söyleniyor . Sanırım pahalı lpg çözümleri ile daha sorunsuz oluyor . Lpg konusu harici ben başarılı bir araç olduğunu düşünüyorum ...
Ben ilk kasaya bakıyorum son makyajlılara malesef bütçe az geliyor kaliteli bir araç araştırdığım kadarıyla 1.2 tsı yeterli hatta baya bi tatmin ediciymiş benim kafa çok karıştı yani en kötü karar kararsızlıktan iyidir bagaj büyük bir araba lazım bir sürü gel git yaşıyorum bi megane 3 sw lere bakıyorum bi caddy e bi c maxa bi elantaya napacağımı şaşırdım Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
cady ile hiç düşünmemeniz gerek bir yanda kamyonet bir yanda binek otomobil, konfor, muayene hız limiti vb. durumlarda öne geçer. benim kararsız kalacağım tek araç c-max olurdu.
Valla herşeyden önceliğim bagaj yani büyük bagajlı bir binekte olabilir , megane 3 sw lerde aklıma yatıyor c maxın dizeline bütçe yetersiz kalıyor tüplede uğraşmak pek istemiyorum tourneo courierlere bakıyorum otomobil ruhsatlılara anlaşılacağı üzere çok kararsızım Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
touran bakmanda ısrar ediyorum abi bul dizelini satmazsın ömür boyu. ben olsam yeti yerine octavia combi tarzında bişey bakardım yada daha ucuz eski olarak touran tdi
sağol kardeşim touranlara baktım makyajlıları beğeniyorum ama onunda 1.6 dizeli yok 1.9 tdi eski nesil dizel motor biraz fazla yakıyor o yüzden bana yaramaz ve touran'ın piyasası biraz düşük ilan sayısı bile az ben ticari alırsam tourneo courier almayı düşünüyorum ama binek alırsam elantra olucak , elantraya yoğunlaştım gibi birşey